Pomerančovo-limetkový Relax

Ingredience (oficiální dle IBA): Pomerančový džus 150 ml Šťáva z limetky 60 ml Sprite 300 ml 2 Limetky Vybavení: Sklenička Šejkr Příprava: Do skleničky (2 dcl) nejdříve jemně nastrouháme kůru ze dvou limetek, které potom vymačkáme do stejné skleničky a zalijeme asi 1 polévkovou lžící vody. Pak dáme skleničku vylouhovat alespoň na dvě hodiny do lednice Dále si v lednici necháme namrazit nápojovou skleničku spolu se šejkrem Po dvou hodinách vyndáme z lednice skleničku s limetkovou šťávou Všechny ingredience nalijeme do šejkru a dobře promícháme 1 minutu Vyndáme si namrazenou skleničku z lednice a nalijeme do ní připravený nápoj Ozdobíme skleničku kolečkem čerstvé limetky, snítkou máty, apod.

projít na článek

Maxis Relax Fashion Line

Zdravotní podpůrné punčochy 140 DEN v barevném provedení od společnosti Maxis.

projít na článek

LOADED FATTAIL deck only - 5 390,00 Kč

Fattail je určen pro carving, slalom, freestyle a běžné, rekreační ježdění po městě. Zkušený jezdec na této desce zvládne i downhill. Prostě univerzální deska pro každého, kdo hledá v longboardingu relax a pohodu.

projít na článek

TIP na dárek

Lámete si hlavu s dárkem pro své milované nebo obchodní přátelé? A nebo jen tak jako wellnes relax pro skupinu přátel? Nabízíme dárkové poukazy do našich pivních lázní. Více informací najdete v sekci: Pivní lázně

projít na článek

Dárkové balení

U nás si můžete zakoupit dárkové krabičky na 3 plechovky s naším řemeslným pivem nebo na 2 PETky. Také máme k dipozici voucher v hodnotě 500 Kč na nějakou tu dobrotu z naší kuchyně nebo na úžasný relax do pivních lázní.

projít na článek

Dopřejte si odpočinek s rockerem

Není nad to, dopřát si po práci pořádný relax. Tentokrát nikoliv s hudbou, ale pěkně pohodlně, v houpacím křesle. A koneckonců, tu hudbu si při PŘEČÍST ČLÁNEK The post Dopřejte si odpočinek s rockerem appeared first on Exoticky.cz.

projít na článek