Pomozte sdistribucí vlčích máčků

Především 11. listopadu se v Evropě i Česku tradičně připínají vlčí máčky na klopu na vzpomínku našich válečných hrdinů. Je o ně velký zájem, ale sehnat takový vlčí máček je pořád problém. Vlčí máčky dlouhodobě vyrábí a prodává Asociace nositelů legionářských tradic (ANLET). Spolek Vlastenci.cz se s ANLETem spojil a společně hledáme místa, kde by bylo možné vlčí máky distribuovat. Znáte ve svém okolí dobrého obchodníka, muzeum, knihovnu, antikvariát či kavárnu, kde si váží hrdinů a měli by zájem vlčí máčky nabízet? Napište nám!

projít na článek

Pomozte nám vybrat témata seminářů bylinných směsí profesora Leunga

Máte jedinečnou možnost ovlivnit pořadí seminářů na jednotlivá témata bylinných směsí profesora Leung Kok Yuen. Chceme přednášet to, co vy chcete slyšet. Proto, prosíme, vyplňte anketu a pomozte nám! Odkaz na anketu najdete ↓

projít na článek

Vlčí mák naFacebook

Chcete uctít památku válečných veteránů připnutím vlčího máčku? Můžete tak udělat pomocí Facebooku, stačí kliknout na tento odkaz, kde stiskněte tlačítko "Join Now" a následujte jednoduché pokyny. Pak se vlčí máček objeví na Vaší profilové fotografii.

projít na článek

Vybíráme dětské náušnice

Nejen maminky se chtějí líbit. Pomožte své dcerce splnit si sen a stát se princeznou,

projít na článek

Nové pohádky Chip a Dale

Na našich webových stránkách ode dneška najdete také celou sérii pohádek Rychlé Roty. Prožijte s Chipem a Dalem všechna jejich dobrodružství a pomozte jim vypátrat viníky všech případů a zločinů!

projít na článek

Výzkum Evropské asociace tradiční čínské medicíny

Pomozte nám ve výzkumu Evropské asociace tradiční čínské medicíny. Vyplňte dotazník o aktivitách praktiků TČM. Pomůžete zmapovat jejich stav a potřeby. Výsledky dotazníku poslouží při lobování v Evropské unii za zájmy praktiků TČM napříč Evropou.

projít na článek