Pomozte zaplnit Pocitovou mapu Břeclavi

Řekněte nám, kde se v Břeclavi cítíte dobře, která místa stojí za návštěvu, a která si zaslouží proměnu. Do pocitové mapy jednoduše zaznačte konkrétní body podle toho, jak město vnímáte a doplňte vlastní komentář. Nezabere Vám to více jak 2 minuty.

projít na článek

Pocitová mapa Břeclavi - přispějte svým názorem!

Jako podklad pro připravovanou Strategii rozvoje kultury Břeclavi vzniká již několik týdnů Pocitová mapa Břeclavi. Svým názorem můžete snadno přispět i vy.

projít na článek

Peloton Josefa Zimovčáka dorazí do Břeclavi

Josef Zimovčák na svém vysokém kole dorazí v pátek 7. června do Břeclavi. A s ním i skupina cyklistů, která jede už devátou etapu letošní benefiční jízdy Na kole dětem. Dohromady cyklisté ujedou přes tisíc kilometrů, aby pomohli onkologicky nemocným dětem

projít na článek

Charita je v módě. Pomozte s námi i vy

The post Charita je v módě. Pomozte s námi i vy appeared first on Aupark Hradec Králové.

projít na článek

Pozvánka: Historickým vlakem do Hevlína

V roce, kdy trať oslaví 145. výročí a zároveň 5 let od ukončení pravidelné osobní dopravy, vypraví Spolek pro veřejnou dopravu na jihozápadní Moravě ve spolupráci s obcí Hevlín v sobotu 27. 6. 2015 historický motorový vlak z Břeclavi do Hevlína. Téměř p

projít na článek

Nápady pro Břeclav - vyberte nejlepší projekt

Do letošního participativního rozpočtu poslali svůj nápad na vylepšení Břeclavi tři navrhovatelé, tedy vám přestavujeme tři projekty, o kterých můžete hlasovat.

projít na článek