Pomůžeme Vám omládnout

Na naše jedinečné služby se obrací čím dál tím více lidí, protože asi každý chce oddálit svůj věk. Chcete někoho zaskočit, až se Vás optá, kolik Vám vlastně je let? Věřte, že Vám tipne tak o 10 let více, hned potom, co nás navštívíte a necháte se námi trochu zkrášlit. Naše klinika sídlí v Karlových Varech a pracuje zde MUDr. Ivana Holzhauserová. Tato doktorka je opravdová specialistka, a pokud se někoho zeptáte, jestli ji znají, určitě Vám odpoví, že ano, protože její estetická pomoc je známá po celé naší republice. Pokud nás zavítáte do západních Čech a necháte se omladit o pár let, Vaše okolí si toho jistě všimne a budou Vám skládat komplimenty, které Vás určitě potěší a dodají Vám pořádnou dávku sebevědomí. Bezpečné zákroky Pokud se bojíte jít na jakýkoliv zákrok, protože máte strach z toho, že budete mít doživotní následky, s námi se rozhodně bát nemusíte. MUDr. Ivana Holzhauserová má dlouholetou praxi, při níž zažila snad opravdu všechno, proto se nemusíte bát nechat se svěřit právě do jejích rukou. Ani ne týden po zákroku budete vypadat opravdu úchvatně a okouzlíte Vaším novým vzhledem všechny lidi v okolí. Článek Pomůžeme Vám omládnout se nejdříve objevil na Černá liška.

projít na článek

Veletrh krásy a anti-aging 9. 11. 11. 2018

Švédi jsou experti v oblasti krásy a produktů anti-age. Pojeďme vyzkoušet a omládnout s nimi. Kdy? 9. 11. 11. 2018 Kde? Ve Stockholmu. Více informací: www.acadermia.se Chci navštívit Veletrh krásy a anti-agingu ve Stockholmu The post V

projít na článek

PŘESTAŇTE KOUŘIT!!

Zamával s Vámi covid? Víte, že Vaše plíce jsou zodpovědné za Vaši únavu? A Vy navíc k tomu kouříte? Není teď nejlepší čas na rozhodnutí PŘESTAT? Máte pocit, že to nejde, že to nedokážete? POMŮŽEME VÁM!!! Pomocí Biorezonance se Vám to podaří ! Každý rok po

projít na článek

Pomůžeme vám získat a zrealizovat dotace na odborné učebny!

Vážení zákazníci, nové dotace by měly být vyhlášeny z evropských fondů nejpozději na přelomu roku 2021/2022. Tyto dotace budou až do výše 95 % a budou určeny pro základní a střední školy na odborné učebny. 

projít na článek

Vyšla nová mapa pro navigace Becker Q1 2017

Společnost Becker zveřejnila novou verzi mapy Evropy pod označením Q1 2017. Mapu lze stáhnout prostřednictvím aplikace Content Manager, případně Vám s instalací mapy do přístroje rádi pomůžeme i na všech prodejnách gpscentrum.  

projít na článek

Vyšla nová mapa pro navigace Becker Q2 2016

Společnost Becker zveřejnila novou verzi mapy Evropy pod označením Q2 2016. Mapu lze stáhnout prostřednictvím aplikace Content Manager, případně Vám s instalací mapy do přístroje rádi pomůžeme i na všech prodejnách gpscentrum.  

projít na článek