Pořadatelé Kopné zvou na šestý ročník Lhotské pětadvacítky

Když se řekne Kopná a závody, všem se vybaví populární rallysprint, který letos oslavil čtvrtstoletí své existence, a také Mikuláš Rally, která pravidelně v prosinci ukončuje rallyovou sezonu v Česku. Pořadatelé z rodinného klanu Minaříků jsou ale neméně činní také v cyklistice – již několik let Podkopná Lhota hostí downhillový seriál WBS Woodbike Series a také terénní závod horských kol. A právě čas druhého jmenovaného podniku se přiblížil - šestý ročník Lhotské pětadvacítky se pojede 22. září.

projít na článek

Vyrobeno pod Sněžkou, 16. ročník výstavy regionálních produktů

Krkonošská agentura regionálního rozvoje a Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou srdečně zvou na 16. ročník prodejní výstavy regionálních produktů do Jelení Hory. Akce se uskuteční v pátek 7. září 2018.

projít na článek

II.ročník Extréme Nordic Walking Maratonu

I v letošním roce se pořadatelé pustili do organizace u nás zatím ne moc vídané akce a dne 20.9.2014 pořádájí II.ročník Extréme Nordic Walking Maratonu společně s celodenním programem zaměřeným na celou rodinu.

projít na článek

Vánoční show u brněnské vody

Soňa Bernardová a Alžběta Dufková srdečně všechny zvou již na třetí ročník Vánočního vystoupení, které se bude konat dne 19.12.2014 v areálu Tj Tesly Brno na Lesné.

projít na článek

Běh na Zlaté návrší 2024

Sokol Benešov a TJ Benešov u Semil Vás tímto zvou na 23. ročník tzv. „lyžařova letního trápení„ v neděli 4. srpna 2024.

projít na článek

V září další dvojáček

Kamarádi, hned druhý víkend v září si střihneme s kapelou po letní koncertní pauzičce další dvojáček, dvě skvělé akce. První z nich jsou Lhotské pivní slavnosti v Kostelní Lhotě, kde společně s námi vystoupí řádka dalších super partiček v čele s Laura

projít na článek