Pořiďte si parní sprchovací box

Rekonstruujete koupelnu? Určitě vám záleží na její funkčnosti i pěkném designu, ale co takhle si z ní udělat odpočinkový koutek, ve kterém budete rádi trávit svůj čas. Lidé si do moderních koupelen pořizují různé prvky, které jim pobyt v ní zpříjemní. Jedním z nich je i parní sprchový box. Jde o sprchový box, jenž vám kromě klasické sprchy nabídne také parní lázeň. Umožňuje jí generátor páry. Během parní lázně je v boxu teplota kolem 40oC. Parní lázeň je velmi příjemná, uvolní vás a pozitivní vliv má i na zdraví člověka. Z blahodárných účinků si uveďme zlepšení funkce dýchacích cest, stimulaci krevního oběhu, pročištění pokožky a zlepšení kvality, uvolnění svalů atd. Parní sprchové boxy mají většinou další komfortní prvky, které vám umožní užít si sprchu naplno. Jsou jimi masážní trysky, osvětlení, rádio, aromaterapie atd. Konkrétní vybavení záleží na vybraném modelu. Výběr máte široký.

projít na článek

Sprchovací hlavice modelů Premium

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Sprchovací hlavice solárních sprch Sunny Premium a Sunny Style Premium.

projít na článek

Sprchovací hlavice Sunny Style, De Luxe

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Sprchovací hlavice solárních sprch Sunny De Luxe a Sunny Style. Montuje se na koncovou trubku.

projít na článek

Sprchovací hlavice modelů Premium včetně hadice

V SEZONĚ 2022 JIŽ NEDOSTUPNÉ Sprchovací hlavice solárních sprch Sunny Premium a Sunny Style Premium včetně připojovací hadice.

projít na článek

Držák sprchovací hlavice Premium

Držák sprchovací hlavice solárních sprch Sunny Premium a Sunny Style Premium.

projít na článek

PARNÍ BOX 100X100CM

PARNÍ BOX 100X100CM Velikost: 100x100x213cm SLEVA: 54% Cena: 126.548,-- Kč

projít na článek