Poslední závod ČP v zimním triatlonu

V neděli 9. března se měl ve Vimperku konat poslední závod Českého poháru v zimním triatlonu. Kvůli nepřízni počasí museli ale pořadatelé podnik s názvem WinTrial 2014 zrušit. Závod ve Vimperku měl být původně úvodní zastávkou Českého poháru v zimním triatlonu s termínem konání 19. ledna. Kvůli špatným sněhovým podmínkám se ale pořadatelé rozhodli závod přeložit na neděli 9. března.

projít na článek

Český pohár v zimním triatlonu pokračoval v Praze

Pavel Jindra a Dana Chaloupková vyhráli druhý závod Českého poháru v zimním triatlonu. Na dostihovém závodišti v pražské Chuchli se jel duatlon a právě v kombinaci běhu a lyžování byli výše zmínění sportovci nejlepší.

projít na článek

Ve Vimperku se bude bojovat o tituly v zimním triatlonu

V neděli 15. února se ve Vimperku koná závod v zimním triatlonu s názvem WinTrial 2015 a jelikož se jedná o mistrovství České republiky, stanou se vítězové národními šampiony. Na startu se představí i čerstvá vicemistryně Evropy Šárka Grabmüllerová.

projít na článek

Počasí nepřeje ani zimnímu triatlonu

V neděli 19. ledna 2014 se měl ve Vimperku konat úvodní závod Českého poháru v zimním triatlonu, ale kvůli nedostatku sněhu byl přeložen na 9. března. Sezona zimního triatlonu tak bude odstartována o týden později v Jablonci nad Nisou.

projít na článek

V Šamoríně úřadoval Ospalý. Ovládl poslední závod ČP v triatlonu

Ve slovenském Šamoríně v areálu Elements Resort a jeho okolí se v neděli uskutečnil poslední závod seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu a duatlonu. Závod s názvem Slovakman 113 byl vyprodán a diváci i triatlonisté si užili parádní

projít na článek

Erbenová je mistryní světa v zimním triatlonu!

Obrovským českým úspěchem skončil ženský závod na Mistrovství světa v zimním triatlonu. V italském Cogne obhájila titul mistryně světa reprezentantka Helena Erbenová. Perfektní výkon předvedla i zkušená Šárka Grabmüllerová, která vybojova bronz!

projít na článek