Poslední zvonění jak má být

I v letošním roce se na našem gymnáziu uskutečnila tradiční rozlučka s posledním rokem studia. Studenti čtvrtých ročníků si i tentokrát připravili poutavý program. Všem maturantům přejeme hodně štěstí a úspěchů u maturitní zkoušky.

projít na článek

Áčku unikl postup do play off

Třebíčské áčko má za sebou poslední dva zápasy základní části druhé ligy, a zároveň poslední dva zápasy v sezóně, protože play off proběhne bez třebíčské účasti.

projít na článek

Proběhl poslední workshop pilotního kurzu Finančního vzdělávání do škol!

Dne 29. dubna proběhla poslední sobota pilotního kurzu, který provázela témata finančního plánu a zavádění finanční gramotnosti do škol. Došlo také na závěrečnou evaluaci aktivit z připravované metodiky kurzu. Práce pro INEV akademii zde ale ještě nekončí

projít na článek

CHEMÍK 3. kolo

Máme tu předvánoční čas a s ním také poslední mailové kolo letošního ročníku soutěže a tedy poslední příležitost získat body a probojovat se tak mezi přibližně 10 finalistů, kteří budou soutěžit o celkové vítězství. 3. kolo soutěže zadání The post CHEMÍK

projít na článek

Poslední týden školy

Organizace posledního týdne školy: 24. 6.: Sportovní den 25. 6.: Sportovní den 26. 6.: Třídní aktivity 27. 6.: Třídní aktivity 28. 6.: Vydání vysvědčení The post Poslední týden školy appeared first on SŠEMI.

projít na článek

Poslední grilovačka léta! 

Dne 01.09. jsme se sešli a s chutí jsme se rozloučili s tímto nádherným ročním obdobím. Na grilu byli naši skvělí kuchaři Mirek a Martina, kteří nám připravili dokonalé klobásky, jako přílohu jsme si pochutnali na čerstvé zelenině a osvěžujícím melounu! 

projít na článek