Pošlete svá přání Ježíškovi

Máte u nás vybrané spodní prádlo, plavky či jiné doplňky a ráda byste ho poslala svému partnerovi, tedy Ježíškovi a dostala ho pod stromeček. Je to jednoduché, stačí se u nás zaregistrovat a vytvořit si seznam, který jednoduše pošlete, kam si jen budete přát a pak stačí pouze čekat, zda se Vámi vytoužené věci, objeví pod stromečkem.

projít na článek

Přání, přání a zase přání

V době, kdy příroda zaniká, tak ta naše vzniká, malé vánoční bilancování.

projít na článek

Strom přání

Škola již rok provozuje projekt Strom přání. Jde o internetovou obdobu původního stromu přání, který byl v předminulém školním roce vyvěšen na zdi před aulou. Nová internetová podoba má zjednodušit Vám, sponzorům a dárcům, výběr daru pro naší školu. Strom

projít na článek

Tři, dva, jedna, Vánoce!

Někdy je potřeba Ježíškovi pomoci. A pokud mu pomáháte sami, přitom máte stále rádi překvapení, pomůžeme vám! Dejte nám vědět a rádi vám šátek zabalíme do vánočního. A tak to určitě vydržíte a pod stromečkem to pak bude ta pravá radost :)

projít na článek

Stáhněte si Dopis pro Ježíška

Vánoce, Vánoce přicházejí.... už pomalu a jistě ťukají za dvěřmi a dětičky se chystají napsat svůj dopis Ježíškovi. Chytrá opička už je připravená a máme pro Vás opět krásnou verzi dopisu pro Ježíška. Můžete si ji zdarma stáhnout u nás na Chytré opičce.

projít na článek

Novoroční přání na počkání

Článek Novoroční přání na počkání se nejdříve objevil na DAPRA DIRECT - výroba & tisk, potisk textilu, skákací hrady Chrudim.

projít na článek