Postrach společnosti i celebrity svého druhu: Devadesát let od zastřelení Bonnie Parkerové a Clydea Barrowa

Právě dnes je to rovných devadesát let od 23. května 1934, kdy byli ve státě Louisiana zastřeleni zločinci Bonnie Parkerová a Clyde Barrow, kteří se na počátku „divokých“ třicátých let minulého století stali, jakkoli to může znít nepatřičně, nejen „veřejnými nepřáteli“ a „psanci“, ale i, (nejen) pro sobě rovné, „hrdiny“, „celebritami“ či „hvězdami“.

projít na článek

Připravuje se open world sci-fi adventura A Bonnie Odyssey

Skotští vývojáři Astrodreamer Studio připravují open world sci-fi adventuru s názvem A Bonnie Odyssey. V ní se vydáte společně s hlavní postavou Zoe i jejím robotickým společníkem jménem Juno na retrofuturistický ostrov Highlands, jenž v sobě nese feeling

projít na článek

Dobrá zpráva! Postrach ašských motoristů byl dopaden

Někdo v noci spí, někdo pracuje, ale najde se i takový, co pod rouškou noci courá ašskými ulicemi a kouká, co by si přivlastnil. K Článek Dobrá zpráva! Postrach ašských motoristů byl dopaden se nejdříve objevil na Živé Chebsko - zivechebsko.cz.

projít na článek

Rozhovor v době Korony

https://www.onlyu.cz/celebrity/jana-bernaskova-chtela-byt-supermatka-a-tvrde-na-to-doplatila/

projít na článek

Můj odborník ze společnosti Sony

Objevujte pokročilejší techniky a funkce svého vybavení Alpha s panelem odborníků ze společnosti Sony. Videa jsou k dispozici s českými tutulky.

projít na článek

Chcete zajistit krásný pobyt návštěvníkům svého penzionu? Nepodceňte textil

Letní období je nejoblíbenějším časem všech majitelů hotelů, penzionů, motelů i dalších druhů ubytování. Právě v tuto chvíli se k Článek Chcete zajistit krásný pobyt návštěvníkům svého penzionu? Nepodceňte textil se nejdříve objevil na Roler.cz - Technolo

projít na článek