Posvátná vůně vonných tyčinek ze santálového dřeva

Santalové dřevo je považováno za jeden z nejposvátnějších prvků v rozličných náboženstvích po celém světě. Jeho výrazná, dřevitá, hřejivá a dlouho trvající vůně má mnoho výhod. Pojďme prozkoumat, co všechno se skrývá ve vonných tyčinkách ze santalového dřeva a jak můžete načerpat zářivou energii při pálení těchto jedinečných tyčinek.

projít na článek

Nag Champa – nejslavnější vůně ze světa vonných tyčinek

Nag champa je jedna z nejoblíbenějších a nejslavnějších vůní ze světa vonných tyčinek. Když k nám na prodejnu přijdou zákazníci a hledají „takovou tu nejznámější vůni“ u vonných tyčinek, je nám jasné, že hledají právě tuto směs.

projít na článek

Vonné tyčinky do bytu - první část

Pálení vonných tyčinek je požitkem pro naše smysly, nejenom pro náš citlivý nos, který se logicky nabízí jako první, ale také pro oko. Výběr kvalitní směsi vám zaručí dlouhotrvající vůni, která zůstává přítomná ještě několik hodin po uhašení tyčinky. 

projít na článek

Vonné tyčinky s vůní musk (pižmo, mošus)

Nejpříjemnější ze všech vůní a nejintenzivnější ze všech vonných látek živočišného původu je MUSK (pižmo, „musk“ je anglický název látky, jinak také zvané „mošus“). Vůně je velmi často označovaná jako „čistá“. Má neuvěřitelnou stálost. Říká se, že kdybyst

projít na článek

Jak si provonět domov

Vůně hraje v našem životě klíčovou roli a může vytvořit nezapomenutelnou atmosféru ve vašem domově. Provonění domova je nejenom estetickým prvkem, ale může také pozitivně ovlivnit naše nálady a pocity pohody. Zde je několik tipů, jak si provonět domov a v

projít na článek

Tibetské vonné tyčinky – z čeho se skládají?

Jaké složky tibetských tyčinek dodávají dýmu z nich se linoucímu jeho jedinečný charakter a aroma?

projít na článek