POSVÁTNÝ PROSTOR PRO ČINNOST

„Všechny věci se vracejí ke svému původu. V tomto návratu k původu je klid. V klidu se navrací pravý význam. To je to, co skutečně je. Vědět, co je skutečné, je jasnost. Nevědět, co je skutečné, zapříčiňuje pohromy skrze hloupé činy. Z poznání skutečnosti vychází prostor, z prostoru vychází nestrannost, z nestrannosti vychází svrchovaná moc, ze svrchované moci vychází, co je přirozené. Co je přirozené, je Tao. Z Tao vychází, co je trvalé, přetrvávající mimo vlastní já.“ Srdečně Vás zveme na přednášku na téma POSVÁTNÝ PROSTOR PRO ČINNOST, která se uskuteční v úterý 22. září 2015 od 18:00 hodin v pražském centru školy Lectorium Rosicrucianum na ulici Křesomyslova 8, Praha 4 Nusle.

projít na článek

Dopravní stavby

Za rok 2012 jsme zrealizovali řadu rozmanitých projektů. Nejčastější činnost vykonáváme v projektová činnost, projektová činnost ve výstavbě, projekty a ke všem projektům vypracováváme kompletní projektovou dokumentaci.

projít na článek

Inženýrská činnost a poradenství

Projekční kancelář Uniarch společnosti Unirelax s.r.o. Vám nabízí komplexní inženýrskou činnost a projektové poradenství.

projít na článek

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST

Vyhodnocení soutěže Bezpečnostně právní činnost místo Jan Vavřina místo Michal Bahník místo Michaela Gromusová Výhercům blahopřejeme. The post VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE „BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST“ first appeared on TRIVIS Brno.

projít na článek

Činnost rybářské stráže v roce 2019

Ochrana řádného výkonu rybářského práva, zejména dohled nad dodržováním pravidel rybolovu je úkolem rybářské stráže. O tom, jak vypadala její činnost v loňském roce, přinášejí informace následující řádky...

projít na článek

Krajské úřady podpořily činnost Zpč. ÚS

Stejně jako v předcházejících letech tak i letos podpořily Krajské úřady Plzeňského a Karlovarského kraje formou dotace činnost Českého rybářského svazu, z. s., Západočeského územního svazu v oblasti práce s mládeží a v oblasti ochrany původních druhů ryb

projít na článek