Potápíme se – Togean Islands, Indonésie

Pokud cestujete po Indonéském ostrově Sulawesi, nemůžete si nevšimnout Togeanským ostrovů (nazývané též Togian Islands) uprostřed zálivu Teluk Tomini. Indonésie je oblíbenou potápěčskou destinací, jaká je situace na Togeanech?

projít na článek

Potápíme se – Lembeh Strait, Indonésie

Indonéský Lembeh Strait je vyhlášenou destinaci pro muck diving. Co to je a co zde můžeme vidět?

projít na článek

Potápíme se – Pulau Bunaken, Indonésie

Korálové útesy v okolí ostrova Bunaken jsou vyhlášenou potápěčskou destinací. Z mého pohledu Bunaken patří mezi jedno z nejlepších míst na potápění v Indonésii.

projít na článek

Potápíme se – Pulau Bangka, Indonésie

Bangka je třetí potápěčskou oblastí v okolí Manada, které leží na severním cípu indonéského ostrova Sulawesi. A zase je trochu jiná, než blízký ostrov Bunaken či Lembeh Strait.

projít na článek

Bali již bez očkování

Konečně se od 9. června 2023 oficiálně ruší povinnost být očkovaný proti onemocnění Covid-19 při vstupu do Indonésie. Takže se Bali a celá Indonésie po 3 letech a 3 měsících plně otevírá všem turistům. Nyní již zbývá akorát vízum po příletu za 35 USD a vy

projít na článek

Podmínky pro vstup do Indonésie (včetně Bali)

Zde naleznete vždy aktuální podmínky pro vstup do Indonésie pro občany Česka a Slovenska. Nově je možné zaplatit víza po příletu předem online a zkrátit si tak čekání na letišti v Indonésii. Aktualizováno: 12. 6. 2023 Podmínky pro vstup do Indonésie v roc

projít na článek