Potisk textilu

Reklamní textil nabízí nejen mnoho možností pro potisk, ale i pro další využití. Vaše logo se může objevit na firemním oblečení i na dresu sportovního mužstva. Snad žádná kategorie nemá tolik možností využití k reklamním účelům jako textil. Potisknout se dá prakticky vše, od triček, košil, mikin přes pracovní oděvy. Další možností je například funkční oblečení. Mnoho podnikatelů využívá možnost zakoupení levného textilu, který se po označení logem stane firemním oblečením.

projít na článek

Když potisk, tak profesionální

Originalita se dnes cen , a to i v oblečen . Pokud v ak člověk na sebe nechce př li upozorňovat, moc možnost nem . Jednou z těch schůdněj ch může b t např klad potisk textilu. Vlastn potisk na trička či jin druh oblečen si nav c mohou v ichni vytvoř

projít na článek

VÝPRODEJ USB

Článek VÝPRODEJ USB se nejdříve objevil na DAPRA DIRECT - výroba & tisk, potisk textilu, skákací hrady Chrudim.

projít na článek

Hrníček pro zamilované

Článek Hrníček pro zamilované se nejdříve objevil na DAPRA DIRECT - výroba & tisk, potisk textilu, skákací hrady Chrudim.

projít na článek

DOPRODEJ ČEPIC RAP 6P

Článek DOPRODEJ ČEPIC RAP 6P se nejdříve objevil na DAPRA DIRECT - výroba & tisk, potisk textilu, skákací hrady Chrudim.

projít na článek

Hrníčky s vlastním logem za akční cenu!

HRNÍČKY S VLASTNÍM LOGEM Využijte našiLETNÍnabídku na potisk hrnků vlastním logem společnosti. Hrnky o objemu 330ml a v kvalitě A+ vč. potisku pořídítenyní za zvýhodněnou cenu79,-bez DPH. Minimální odběr hrnků je 5 ks. Akce trvá do 30.6.2022, množství hrn

projít na článek