Potisk velkých balónů

Chcete zviditelnit svoji společnost logem na velkém balónu? Není problém, napište a domluvíme se. Jde to i pro soukromé osoby.

projít na článek

Potisk na triko

The post Potisk na triko first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

TYVEK® a potisk TTR páskou? Zkuste naší řadu LT STANDARD R/FH

Mezi materiály náročné na termotransferový potisk se řadí i řada materiálů TYVEK®. Naše řada termotransferových barvicích pásek STANDARD R/FH nejen že zvládá materiál potisknout, ale nabízí i zajímavou odolnost.

projít na článek

Nabízíme

- vyšívání na díly i hotové výrobky ( trika,mikiny bundy, batohy, šály, atd.) - vyšívání na čepice - vyšívání do kůže, koženky - transferový potisk FLEX, FLOK, subliflex, sublitex ( trika,košile,polokošile.bundy,mikiny,softschel, atd ) - tranferový re

projít na článek

Kluk nebo Holka, balonky a balonková výzdoba

Bavíte se rádi? Vytvořte si vlasní BABY shower a podělte se o jedinečný zážitek se svými blízkými. Nikdo ale nesmí vědět, co se narodí. Pouze ten, kdo vám tuto akci vytvoří. Z velkého balonu se po prasknutí vysypou balonky v barvě očekávaného pohlaví.

projít na článek

SETKÁNÍ S UŽIVATELI VE VELKÝCH KARLOVICÍCH

Tradiční setkání uživatelů z řad VŠ ve Velkých Karlovicích. Uživatelům byly prezentovány nové úlohy v rámci osobního portálu zaměstnance (přehled objednávek, přehled smluv, schvalování pracovního volna), změny v rámci procesů schvalování a finanční kontro

projít na článek