Potravinářská inspekce zakázala čtyři šarže falšovaného vína ze zahraničí

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) v rámci průběžných intenzivních kontrol kvality a bezpečnosti zjistila v tržní síti čtyři šarže bílého vína, u nichž laboratorní rozbor v akreditované laboratoři SZPI v Brně potvrdil falšování nepovoleným přídavkem syntetického aroma. ...

projít na článek

Potravinářská inspekce zakázala čtyři šarže falšovaného vína ze zahraničí

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) v rámci průběžných intenzivních kontrol kvality a bezpečnosti zjistila v tržní síti čtyři šarže bílého vína, u nichž laboratorní rozbor v akreditované laboratoři SZPI v Brně potvrdil falšování nepovoleným

projít na článek

Potravinářská inspekce zakázala čtyři šarže falšovaného vína ze zahraničí

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) v rámci průběžných intenzivních kontrol kvality a bezpečnosti zjistila v tržní síti čtyři šarže bílého vína, u nichž laboratorní rozbor v akreditované laboratoři SZPI v Brně potvrdil falšování nepovoleným

projít na článek

Potravinářská inspekce zakázala čtyři šarže falšovaného vína ze zahraničí

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) v rámci průběžných intenzivních kontrol kvality a bezpečnosti zjistila v tržní síti čtyři šarže bílého vína, u nichž laboratorní rozbor v akreditované laboratoři SZPI v Brně potvrdil falšování nepovoleným

projít na článek

Česká obchodní inspekce zakázala na trhu dekoraci ve tvaru hroznového vína

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je další výrobek, který může být pro osoby se sníženými rozpoznávacími schopnostmi nebezpečný. Jedná se o výrobek zaměnitelný s potravinou ve tvaru hroznového vína. ...

projít na článek

Česká obchodní inspekce zakázala na trhu dekoraci ve tvaru hroznového vína

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je další výrobek, který může být pro osoby se sníženými rozpoznávacími schopnostmi nebezpečný. Jedná se o výrobek zaměnitelný s potravinou ve tvaru hroznového vína. ...

projít na článek