Potravinová sbírka v Ternu

Dnes 23.4. probíhala POTRAVINOVÁ SBÍRKA v supermarketech TERNO. Děkujeme všem zákazníkům supermarketů Terno v Č.Budějovicích, Hradci Králové, Olomouci, Třeboni, Trhvových Svinech, Týně n. Vlt., Bechyni, Č. Krumlově a ve Strakonicích, kteří se do sbírky zapojili a darovali tak potřebné. Potravinové banky darované zboží přerozdělí potřebným v našem regionu prostřednictvím neziskových organizací. DĚKUJEME.

projít na článek

Potravinová sbírka

V sobotu 12.11.2022 proběhne na našich supermarketech Terno Potravinová sbírka.

projít na článek

Soutěž provoněná kávou v Ternu České Budějovice

Nakupte zrnkovou kávu Jihlavanka za minimálně 189 Kč, vyplňte hlasovací lístek a vyhrajte 1 ze 3 kávovarů nebo 1 z 20 frenschpressů Tescoma. Soutěž potrvá od 7.9. do 20.9.22 pouze v Ternu České Budějovice.

projít na článek

Vánoční strom v Ternu Prachatice nazdobený dětmi z Paraplíčka

Vánoční strom v Ternu přišly pomoci nazdobit děti z mateřské školky Paraplíčko z Prachatic. Přijďte sami posoudit, že stromek děti nazdobily opravdu krásně!

projít na článek

Výherci Jarní soutěže Terno

Každý, kdo nakoupil v některém ze supermarketů COOP Terno na zákaznicku kartu alespoň za 500 Kč, mohl vyhrát jednu z 13 benzínových sekaček HECHT, jeden ze 13 dárkových poukazů na nákup v Ternu za 5000 Kč nebo jeden ze 13 dárkových poukazů na nákup v Tern

projít na článek

Přímo z pece Pizza Giovanni

Pizza Giovanni přímo z pece! V nabídce v Ternu České Budějovice v Restauraci, v Ternu Olomouc a Týn nad Vltavou. Rychlý oběd nebo večeře – to je Pizza Giovanni přímo z pece! Denně pro vás pečeme tyto pizzy: Margarita, Sýrová, Klasik, Salámová nebo Mexican

projít na článek