Potraviny podporující čistou pleť

Některé potraviny pomáhají pleti udržet její jasný a mladistvý vzhled. Jedině strava obsahující správné živiny je klíčem ke zdravému tělu a zdravé kůži. Když tělu chybí některé prvky v důsledku nedostatečné výživy, mohou se rozvinout například různá kožní onemocnění.

projít na článek

Péče o suchou pleť

Suchá pleť se často projevuje jako hrubé, červené a svědivé skvrny v místech těla, které jsou zejména na pažích, rukách, dolních končetinách a v oblasti bérce. Také se může objevit na chodidlech, stehnech a břiše. Stačí jen několik úprav v každodenní ruti

projít na článek

BB krém pro pevnou a bílou pleť

BB krém neboli všelék pro pevnou pleť. BB krém vyživuje pokožku, má velmi vysoké pokrytí a dodává lesk pleti. BB krém je všestranný pro bezchybnou pleť. Také je vybaven barevnými pigmenty, které tónují pleť. Má vyšší krytí nežli denní krém, proto už není

projít na článek

Potraviny na podporu zdravé kůže

Jste to, co jíte, toto rčení se vztahuje na kůži stejně jako na váš pas. Jedení nesprávných potravin může vést například k mastné pleti. Na druhou stranu si můžete vybrat z celé řady potravin, které udrží vaši pleť mladou, hladkou a pevnou.

projít na článek

Účinky banánu na pleť

Banán je velmi zdravé a výživné ovoce. Zjistilo se, že je také velmi dobrý pro kůži, protože pleť vyživuje základními látkami a činí ji hedvábně hladkou.

projít na článek

Hydratace pro suchou a citlivou pleť

Základem péče každé pleti jsou hydratační a výživné krémy. Obzvláště suchá a citlivá pleť trpí nejvíce. Vyzkoušejte několik velmi jednoduchých tipů pro přípravu domácích receptur.

projít na článek