Potřebujete pomoc s oddlužením?

Finanční krize doléhá na spoustu lidí a rodin. Týká se finanční krize i Vás a stále řešíte, jak ji vyřešit k lepšímu? Pokud uvažujete o konzultaci s finančním poradcem, pak jste na dobré cestě!

projít na článek

Mapa poraden

Potřebujete se poradit o své obtížné finanční situaci osobně? Den bez dluhů se již třetím rok koná čistě online, tedy zájemci o poradenství mohou využ

projít na článek

Pomoc firmám

Potřebujete jako majitelé pomoci s rozvojem Vaší firmy? Ocitla se Vaše firma v problémech díky změnám v podnikatelském prostředí? Potřebuje Vaše firma v důsledku krize finanční pomoc nebo stabilizovat? Poslechněte si, jak můžeme spolupracovat. ☺️ The

projít na článek

Pobyt na ohlašovně vás před exekucí nezachrání

Přihlásit si trvalý pobyt na ohlašovně problém s exekucí nevyřeší. Tuto fámu je potřeba uvést na pravou míru. Řešení exekuce se dá docílit jiným způsobem, například oddlužením nebo osobním bankrotem.

projít na článek

Potřebujete pomoc se sloučením půjček?

Nestíháte splácet své půjčky? Máte pocit, že je toho splácení najednou moc? Bojíte se onemocnět, protože nebudete mít na splátky a dostanete se do spáru exekuce?

projít na článek

Potřebujete pomoc s konsolidací půjček?

Pokud řešíte svou finanční situaci a stále dokola každý měsíc řešíte, že nezvládáte splácet své dluhy, pak zapřemýšlejte o možnosti konsolidace půjček.

projít na článek