Pouze pracovní pobyty

Milí hosté a přátelé, první měsíc nového roku se příliš neliší od kovidového předchozího roku. Stále platí, že je možné ubytovávat pouze pracovní pobyty, čili k rezervaci požadujeme i potvrzení zaměstnavatele, nebo písemnou rezervaci přímo od objednávající firmy. Přejeme vám v novém roce nejen pevné zdraví, ale také pevné opěrné body ve všech směrech. Držte se. (přikládáme naše africké slunce:) The post Pouze pracovní pobyty appeared first on Hotel Afrika.

projít na článek

TOP 10: Nejprodávanější wellness pobyty na TravelKing

Webové stránky TravelKing zprostředkovávají levné ubytování a wellness pobyty po celé Evropě. Jejich nabídky denně prohlížejí tisíce návštěvníků a hotely a wellness pobyty Travelking jsou vybookované na měsíce dopředu. My se dnes podíváme na nejlepší z ni

projít na článek

Zvýhodněné květnové pobyty

V termínech 28. 4. 1. 5. 2023 a 5. 8. 5. 2023 (tři noci) Vám nabízíme zvýhodněné pobyty se základní snídaní zdarma. Pro skupiny nad 15 lidí nabízíme speciální slevy! Těšíme se na Vás!

projít na článek

Wellness pobyty v Česku. 5 TOP míst, které navštívit

Hledáte možnosti odpočinku, které vás rozhodně nezklamou? Pokud ano, zaměřte se na oblíbené a vyhledávané víkendové wellness relaxační pobyty. Mohou být spojeny se zajímavými procedurami, stejně jako s řadou zážitků z mnoha oblastí. Pokud nevíte, kam vyra

projít na článek

Léčebné pobyty pro seniory ideální dárek kVánocům

The post Léčebné pobyty pro seniory ideální dárek k Vánocům appeared first on KARLSBAD GRANDE MADONNA - Official Site.

projít na článek

Nejlepší wellness pobyty pro dva

Romantika je ve vztahu jistě důležitá a především příjemná. Často se však vytrácí na úkor každodenních starostí, stereotypu, shonu, pracovních či rodičovských povinností. Udělat si s partnerem či partnerkou čas jen pro sebe však stojí za to. Aspoň občas.

projít na článek