Požární bezpečnost prostorů kabelového rozvodu

Samostatné požární úseky musí tvořit: prostory kabelového prostoru elektrické rozvodny, ve kterých jsou umístěny rovaděče pro požárně bezpečnostní zařízení zdvojené podlahy podle požadavků uvedených v ČSN 730810 agregáty pro výrobu elektrické energie a rozvodny sloužící pro napájení požárně bezpečnostních zařízení elektrické rozvaděče s napětím větší než 200V a 25 A, které se nacházejí v chráněné únikové cestě rozvodny elektrické energie podle ČSN 73 0802 a ČSN 73 0804 Prostupy kabelů ohraničujících konstrukce kabelových kanálů, šachet, mostů a prostupů a prostupy hlavními a dílčími požárními přepážkami musí být utěsněny požární ucpávkou. Požární ucpávka musí vykazovat stejnou požární odolnost jako kostrukce, kterou kabely prostupují.

projít na článek

Po rozvodu

The post Po rozvodu first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Dětské skupiny - podmínky požární bezpečnosti

Novela zákona č. 247/2014 Sb., o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině a o změně souvisejících zákonů odkazuje mj. povinnost zajištění požadavků požární ochrany provozu dětské skupiny.

projít na článek

Kontrola a revize hydrantových systémů

Rozšiřujeme své služby a můžeme Vám nabídnout kontrolu a revizi zařízení pro zásobování požární vodou.At se jedná o vnější oběrný místa (nadzemní a podzemní hydranty,požární vytokové stojany),tak i vnitřní odběrný místa(hydranty).

projít na článek

Výhody online školení BOZP, požární ochrany, řidičů a první pomoci

Každý zaměstnavatel má ze zákona povinnost školit své zaměstnance o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP), požární ochraně (PO) vč. zabezpečení školení řidičů a první pomoci. Uvedená školení často představují velkou administrativní zátěž, vyžadují

projít na článek

Výroba a prodej bezpečnostních fotoluminiscenčních tabulek za nejlepší ceny na trhu

Vyrábíme fotoluminiscenční tabulky ve vysoké kvalitě. Doba trvání svícení min. 60 minut. Naše tabulky odpovídají nařízení vlády č. 375/2017 Sb. Možnost náhradního plnění. V případě odběru většího množství produktů, Vám můžeme nabídnout slevu až 15%. Ceny

projít na článek