Pozdní světlo: Snová krajina Michala Zajačka

Množství umění v rámci projektu Pozdní světlo, jehož autorem je Miloš Karásek, se nám pomalu rozrůstá. The post Pozdní světlo: Snová krajina Michala Zajačka appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Pozdní světlo – umělecká instalace Miloše Karáska

Chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat, chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat. The post Pozdní světlo – umělecká instalace Miloše Karáska appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Hlavové světlo

Zakoupeno hlavové světlo HEINE ML 4 LED. Světlo je určené pro stomatologii a chirurgii.

projít na článek

Zájezd na Azurové pobřeží a do Provensálska

Naše škola organizuje v červnu pro studenty atraktivní zájezd do jižní Francie s hlavní tematickou náplní římské památky, impresionismus a také rozmanitá přírodní krajina provoněná levandulí a tymiánem.

projít na článek

Karvinsko: krajina jezer, jezírek, bažin a mokřadů

S postupným útlumem hlubinného dobývání černého uhlí na Karvinsku se řada lokalit historicky poznamenaná těžbou díky rekultivačním projektům, případně samovolným přírodním procesům, mění do nové podoby. Poklesové kotliny jsou zaplavovány vodou, okolní ter

projít na článek

Změna

Marci mi ukázala světlo na konci tunelu, když jsem ho já sama neviděla. Postupně mi pomohla najít v sobě sílu zlomit obruče a roztáhnout křídla. S láskou. Katka

projít na článek