Pozdrav na Zéland

Vojto! Vždyť jste letěli přes půl zeměkoule právě proto, že už vás ten alkohol ničil a přestat bylo tak složitý..to bylo pořád; “tady to nejde, hned seš za čůráka, když si dáš sodovku - akorát tim všechny nasereš a na stole ti přistane litr ferneta” ..proto jsi tvrdil, že musíte na Zéland, a teď mi řikáš, že tam zas chlastáte?! – Master 2015/07/08 13:50 Honzo, však to je celý blbost, co mi tady píšeš… A abych se na to pokusil odpovědět: my nechlastáme, pouze občas popijeme :-)

projít na článek

Pozdrav ze studia od Davida Kollera

Příspěvek Pozdrav ze studia od Davida Kollera pochází z Depeche Mode Revival Band

projít na článek

Srdečný pozdrav přímo od našeho potoka.

Srdečný pozdrav přímo od našeho potoka. Jarda a Olinka Ukovi vás srdečně zdraví přímo od našeho potoka, nebo lépe řečeno, z našeho potoka! Užijte si tuhle zábavnou předvánoční pozvánku a přijeďte si k nám naplno vychutnat zimu i vy!

projít na článek

Pozdrav zbrněnského PORGu podzim 2023

Záleží nám na tom, abyste pravidelně dostávali informace o aktuálním dění ve škole. Myslíme, že je důležité seznamovat rodiče s tím, co máme na PORGu úspěšně za sebou, čím právě žijeme a co nového nás čeká. Prohlédněte si náš nový čtvrtletník.

projít na článek

Khatu pranám - pozdrav Khatu

www.yogaindailylife.org/esystem/yoga/cs/090100/7-dil/khatu-pranam/

projít na článek

Dvě pozvání

Vážení přátelé Galerie HF, přijměte nejen můj srdečný pozdrav, ale i má dvě pozvání! První se znovu týká výstavy v Severočeském muzeu v Liberci, pozvánku vidíte výše. […] The post Dvě pozvání first appeared on Helena Fejková Prague - modní originální oděv

projít na článek