Poznáte, který portrét je z ateliéru?

UNCODE.initRow(document.getElementById("script-161339"));Když se na mne klienti obracejí s poptávkou po firemních portrétech, obvykle přicházejí s představou portrétů s klasickým bílým pozadím. Pokud se ale bude fotit jinde než v ateliéru, nejčastěji v sídle firmy, nabídnu jim i druhou možnost využít v pozadí jejich interiéry, výhled, byť by vše bylo jen v náznaku. Často to pomůže portréty oživit a odlišit. Když se fotí celý tým, je totiž pro společnosti jednodušší, když přijedu s ateliérovým vybavením za nimi, než aby se několik desítek osob přesunulo za mnou. Šetří to jejich čas. Naopak, když se pak dofocují jednotlivci, kteří nově do společnosti nastoupili, je finančně úspornější, když dorazí do ateliéru. Pak ale klienti znejistí: „Když u nás nafotíte portréty v interiéru, tak budou mít jiné pozadí než ty z ateliéru.” Uklidním je, i s tím počítám. Během focení u nich ve firmě si nafotím zásobu pozadí, které pak digitálně vkládám do portrétů z ateliéru. Rozdíl je nerozeznatelný. Portréty pro investiční společnost ARX Equity jsem fotil během jejich výročního setkání v hotelu s výhledem na protější zelenající se stráň, kterou jsme se rozhodli využít. Dva z portrétů, ale byly později focené v ateliéru. Poznáte které? UNCODE.initRow(document.getElementById("script-147495")); The post Poznáte, který portrét je z ateliéru? appeared first on Fotograf Jan Tichý.

projít na článek

Nová fotografie (portrét)

Nová fotografie v sekci Portrét | Lidé The post Nová fotografie (portrét) appeared first on Petr Fiala | Fotografie.

projít na článek

Úžasné focení s Verčou a Filipem v krásném ateliéru v Berouně :-)

Do Berouna se moc rád vracím, ať už na svatby, nebo do krásného ateliéru White Castle, kde se člověk cítí jako v pohádce. Tady se párovky fotí jedna radost! :-)

projít na článek

Kreativní vítr v BforB

Myšlenka vlastního ateliéru pro ně byla před několika lety sen, který Vlaďka a Bára z architektonického ateliéru Kreatier začaly realizovat ihned po jeho vyřčení. Nemá cenu čekat a odhodlávat se, říkají.   Kde jste našly odvahu k podnikání a opuštění půvo

projít na článek

Velké změny v atelieru

Těším se na parádní změny v atelieru,s novou správou dochází k velkým stavebním úpravám.... moc se těším na nové výzvy, se svými zákazníky jim budeme čelit už od září www.ateliervbrne.cz .

projít na článek

DIY velký odrazný panel

Mám pro vás menší tip. V ateliéru používám klasické odrazky, polystyrenové desky atd Potřeboval jsem větší plochu na celou figuru. Nejen na odraz, ale i pohlcení světla, tak abych mohl manipulovat s kontrastními poměry na modelu. Takzvané V Flaty nejsou

projít na článek