!!! POZOR DŮLEŽITÉ INFORMACE !!!

V období 29.5. 25.6. bude v obci Zvánovice probíhat rekonstrukce hlavní krajské silnice číslo III/11320. Stavba je rozdělena do dvou etap: 1. etapa: Od pondělí 29.5.do neděle 11.6. bude kompletně uzavřen úsek od Třemblat až do půlky kulaťáku. V tomto období bude možno se dostat do centra obce pouze přes Černé Voděrady. Ranní autobusy do 8:00 hod. budou jezdit normálně. V průběhu dne pak autobusy jezdit nebudou, ale obec Zvánovice se snaží zajistit náhradní autobusovou dopravu. 2. etapa: Od pondělí 12.6. do neděle 25.6. bude kompletně uzavřen úsek od poloviny kulaťáku na Kádov. V tomto období bude možno dostat se do centra obce pouze přes Třemblaty. Autobusy by v tomto období měly už jezdit normálně. Během první etapy budou dopravně odříznuty nemovitosti v ulicích Třemblatská, K Třemblatům a V Olšinách. Během druhé etapy pak budou dopravně omezeny ulice Voděradská, U Kaple, nám. U Kaple a Struhařovská. Ostatní ulice (např. Podhornická nebo Okružní budou dostupné z druhého směru). Podle vyjádření stavby by v uvedených termínech měla být uzavřenou lokalitou zajištěna průjezdnost ráno do 8 hodin a pak zase večer zhruba od 17 hodin, ale vyjma asi 4-5 dnů, kdy budou pokládat asfalt. Tam pak nebude průjezd možný vůbec. Děkujeme za shovívavost a trpělivost. Článek !!! POZOR DŮLEŽITÉ INFORMACE !!! se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek

Pozor, pozor – od 30.října začínají turnaje Devítkové tour už ve 13 hodin!

Víc se k naší „flash news“ můžete dozvědět tady Další informace The post Pozor, pozor – od 30. října začínají turnaje Devítkové tour už ve 13 hodin! appeared first on Přátelé golfu.cz.

projít na článek

Informace

Důležité informace pro obyvatele - tísňová volání v České republice a co dělat v různých krizových situacích. Informace Hasičského záchranného sboru České republiky.

projít na článek

Důležité informace

Vážení klienti, dle nařízení vlády ČR se od 22.11.2021 bude možné prokazovat pouze certifikátem o očkovaní,  nebo potvrzením o prodělané nemoci covid-19 ne starším než 180 dní.  V případě nesplnění těchto podmínek nebudete vpuštěni do fitness.

projít na článek

Zpravodaj Ámos 01/2014

Vážené dámy a pánové, děkujeme za Vaši dosavadní přízeň a máme pro Vás tři důležité novinky: Tištěné katalogy nahrazujeme emailovým zpravodajem. Aktualizovali jsme kalendárium akcí na 1. pololetí 2014. Všechny důležité informace najdete u nás na webu. Tiš

projít na článek

Rosické eNoviny: Něco o nové škole

Přinášíme důležité informace o průběhu stavby nového pracoviště školy na Kamínkách.

projít na článek