Pozor, přidali jsme Podzimní kytarovku!!!

Podzimní kytarovka bude 15. – 19. 11. 2023 Edit: Bacha, místa už mizí! Především moc děkujeme za Váš zájem. Letní kytarovka je i přes přidaná místa plná. Přidali jsme tedy Podzimní kytarovku, která bude v termínu 15. – 19. 11. 2023. Pro ty, kteří se nedostali. Ale moc neváhejte, často se hlásí i nadšení účastníci z léta nebo z dřívějších akcí. Písničkář a kytarista Petr Rímský bude opět předávat zkušenosti. No a to už bude opravdu poslední letošní akce, ledaže bychom si udělali někde Vánoční kytarovku ;-).

  • Web: Domů
  • Aktualizace: 12.8.2023
projít na článek

Pozor, přidali jsme Podzimní kytarovku!!!

Podzimní kytarovka bude 15. – 19. 11. 2023 Edit 2: Už zase máme čtvrt roku před akcí poslední místa!!! Edit: Bacha, místa už mizí! Především moc děkujeme za Váš zájem. Letní kytarovka je i přes přidaná místa plná. Přidali jsme tedy Podzimní kytarovku,

projít na článek

Inovace Swarovski komponenty

Pozor, na sklad jsme přidali zcela nové komponenty Swarovski. Nový tvar Divoké srdce a nová barva Silver Night. Nepřehlédněte!

projít na článek

Podzimní sezóna začala 14.9., foto přiloženo

Podzimní sezónu Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu jsme otevřeli ve čtvrtek 14. září. Hráli: Petr Linhart, Karel Vepřek, Michal Bystrov a Adam Rut. Fotografoval Martin Myslivec.  Fotografie najdete zde.  Děkujeme všem za společně příjemný večírek!

projít na článek

První večer podzimní sezóny - Bio Masha & Luděk Kazda, Michal Bystrov, Jiří Konvrzek ve středu 30.9. od 19:30

POZOR! ZMĚNA ČASU ZAČÁTKU KONCERTU!  Podzimní sezónu otvíráme obvyklým trojkoncertem, o pódium pražského klubu  Kaštan  se podělí duo  Bio Masha & Luděk Kazda, Michal Bystrov a Jiří Konvrzek.  Těšíme se na Vás ve středu 30.9.,  začínáme v 19:30 , což je z

projít na článek

Stříbrné řetízky skladem

Doplnili jsme sklad stříbrných řetízků a zároveň jsme přidali nové krásné dlouhé řetízky 85 a 95cm.

projít na článek