Pozor, začínáme už ve středu 22. ledna!

Ano, už ve středu 22. ledna na Vás budou na Kaštanu čekat Jana Šteflíčková, Jiří Dědeček, Michal Bystrov a Petr Nikl. Omlouváme se za poněkud pozdní anonci večera, způsobenou již vyjasněnými nejasnostmi okolo budoucnosti Kaštanu. Vše dobře dopadlo a tak se na Vás těšíme na prvním letošním večeru, začínáme jako obvykle ve 20:00 .

projít na článek

Ve středu 21. ledna 2015 poprvé v novém roce na Kaštanu

První novoroční večer Osamělých písničkářů připadá na  středu 21. ledna . V pražském Kaštanu se tentokrát představí  Marka Míková, Adam Rut, Jiří Dědeček  a  Karel Vepřek.  Začínáme ve 20:00, rezervace jsou možné na odkazu  http://kastan.unijazz.cz/progra

projít na článek

Začínáme ve středu 16.9.

Letošní podzimní sezóna večerů Osamělých písničkářů na Kaštanu se rozjíždí ve středu 16. září. Začínáme jako tradičně ve 20:00, těší se na Vás Marka Míková, Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Petr Linhart.

projít na článek

Jiří Dědeček, Adam Rut, Jiří Konvrzek - večer Osamělých písničkářů ve středu 26.1.

Ve středu 26. ledna  se koná první večírek Osamělých písničkářů v novém roce! Tentokráte se na pódiu klubu  Kaštan  setkají  Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Adam Rut.  Začínáme v  19:30  a těšíme se na vás.

projít na článek

Večer Osamělých písničkářů ve středu 23.2.

Petr Nikl, Michal Bystrov a Marka Míková se na Vás těší ve středu 23.2. v pražském  Kaštanu ! Začínáme ve 20:00.

projít na článek

První večer podzimní sezóny - Bio Masha & Luděk Kazda, Michal Bystrov, Jiří Konvrzek ve středu 30.9. od 19:30

POZOR! ZMĚNA ČASU ZAČÁTKU KONCERTU!  Podzimní sezónu otvíráme obvyklým trojkoncertem, o pódium pražského klubu  Kaštan  se podělí duo  Bio Masha & Luděk Kazda, Michal Bystrov a Jiří Konvrzek.  Těšíme se na Vás ve středu 30.9.,  začínáme v 19:30 , což je z

projít na článek