Pozvánka do Hosína u Českých Budějovic (čtvrtek 26.1.)

Ve čtvrtek 26.1. budu hrát v klubu na římskokatolické faře v Hosíně u Českých Budějovic obvyklý celovečerní recitál s písněmi ze Sudéty, Autobusu do Podbořan i s nějakými novinkami navrch. Těším se na Vás!

projít na článek

Pozvánka na koncert do Českých Budějovic

Všechny své jihočeské příznivce zvu na čtvrteční koncert 11. června do klubu Solnice v České ulici v Českých Budějovicích. Uslyšíte písně ze Sudéty, ale také mnohé nové. O večírek se rozdělím napůl s písničkářkami Klárou Šimkovou a Markétou Hávovou .

projít na článek

Pozvánka do Českých Budějovic - pondělí 21.6., Café Hostel, 19:30

Po dlouhé době budu hrát opět v Českých Budějovicích, v útulném prostředí Café Hostel v Panské ulici čp.13. Místa si lze rezervovat na telefonu 387 204 203. Na místě bude k mání také nové CD Autobus do Podbořan za koncertní cenu 200.-. Těším se na Vás !

projít na článek

Pozvánka: 29 Saiten v Příbrami ve čtvrtek 9.9.

S kapelou 29 Saiten budu hrát ve čtvrtek 9. září od 20 hodin v příbramské Čajovně na Zemi , která se večer proměňuje v podzemní klub, kde si nemusíte dávat jenom čaj :-). Srdečně zvu na sudetský večírek s velkolepým zvukem !

projít na článek

Pozvánka do Brna do Café PRÁH - čtvrtek 3.března

Ve čtvrtek 3. března budu hrát v Brně v Café PRÁH . Kavárnu najdete na adrese Ve Vaňkovce 1 a kromě Linharta s písněmi z Autobusu do Podbořan i ze Sudéty si vyslechnete také písničkářku  Ladu Šimíčkovou v doprovodu Ivo Cicvárka. Koncert začíná v 19:30, tě

projít na článek