Pozvánka do Muzea Křišťálový dotek

Severočeské Litoměřice, královské město strdím a vínem oplývající, má unikátní a světově originální turistický magnet. Pojďme se podívat na jeho jedinečnou expozici, i navzdory pandemii koronaviru, alespoň touto náhradní cestou. Představovaný svatostánek křehkého umění, Muzeum Křišťálový dotek, najdeme v historickém jádru města, které je již od roku 1950 památkovou rezervací.

projít na článek

Zastřešení muzea

Krátký článek o projektu na zastřešení muzea si také můžete přečíst v Třebíčském DeníkuThe post Zastřešení muzea first appeared on Letecké muzeum Koněšín.

projít na článek

Individuální prohlídky pivovaru

Individuální prohlídky pivovaru v Broumově Prohlídka pivovaru a muzea s ochutnávkou 300 Kč Prohlídka pivovaru a muzea bez ochutnávky 250 Kč Prohlídka pivovaru a muzea děti 6 - 15 let 100 Kč Děti do 6 let zdarma Prohlídka muzea

projít na článek

Křišťálový ráj

V Křišťálovém ráji v současnosti vystavuje a prodává již pěkná řada firem.Od 1.11. budou spuštěny nové webové stránky.

projít na článek

Pozvánka na Kopaničárské slavnosti

Pozvánka na Kopaničárské slavnosti kdoví, kolik takových akcí, festivalů do konce roku proběhne kopanicarske-slavnostiThe post Pozvánka na Kopaničárské slavnosti first appeared on Strýci - Cimbálová muzika ze Strání.

projít na článek

Dotek budoucnosti - Made in Jablonec 2023

Již 11. ročník módní přehlídky Made in Jablonec se uskutečnil v Jabloneckém Eurocentru. Tentokrát nesl podtitul Dotek budoucnosti.

projít na článek