Pozvánka do pražské Balbínky na svatou Lucii

Lucie, má světice, svítí si se mnou po stěnách si můžete s Vítkem Kahlem zpívat v neděli 13. prosince v pražské Balbínce zcela aktuálně, neboť bude právě svátek svaté Lucie. Koncert začíná ve 20.00. Vystoupí tentokráte Všichni Majerovi muži, protože Alice v ten den, jakož i ve všechny ostatní prosincové dny, má vystoupení s Hradišťanem. Kdo by chtěl své blízké potěšit nějakým CD pod stromeček, má ideální příležitost - všechna dostupná budou k mání za jednotných 200 Kč za kus.

projít na článek

Pozvánka do pražské Balbínky

Ve středu 24.6. končíme sezónu v pražské Balbínce, koncert bude nejspíš jen v pánské sestavě z přechodných milých důvodů, se kterými vás časem seznámíme :-) Začínáme ve 20.00, jste srdečně zváni !  www.balbinka.cz  

projít na článek

Nová fotogalerie z únorové Balbínky

Novou fotogalerii z únorového plnopočetného koncertu Majerovek v pražské Balbínce si můžete prohlédnout například zde .

projít na článek

Pozvánka do únorové Balbínky

Po Novém roce opět v plné síle ! To jest také v plném počtu s Alicí v čele. V Praze se objevíme ve středu 10. února v Balbínce , koncert začíná ve 20.00, na místě chutné pivo, víno a legendární párky ! A samozřejmě také líbezné tóny, snové krajiny a tak v

projít na článek

Nová lekce s LUCIÍ

Kundaliní jóga s Lucií Duhou v Yogame Pátky 12-13 h Otevřené lekce jsou určeny pro každého, začátečníky i středně pokročilé. více ZDE. Yogame, Nárosní 21, Praha 1.

projít na článek

Pozvánka na seminář SP SZP

Pozvánka na seminář SP SZP zaměřené na 1. kolo příjmu žádostí pro Olomoucký a Zlínský kraj Více informací v detailu The post Pozvánka na seminář SP SZP first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek