Pozvánka do pražské Čajovny jedna báseň (středa 22.9.)

Ve středu mě můžete vidět a slyšet v Praze v Čajovně jedna báseň . Čajovna se nachází v železniční zemi, v ulici Pod Zvonařkou 14, poblíž tramvajové zastávky Nuselské schody. Přijďte se podívat, pro mě to bude také premiéra :-) ! Začátek ve 20:00.

projít na článek

Nové fotogalerie z koncertů

Tři nové fotogalerie z nedávných koncertů v pražské Čajovně jedna báseň, v Malé scéně v Ústí nad Orlicí a z hostování na soutěži Notování najdete ve fotorubrice Sólové koncerty .

projít na článek

Pozvánka na shromáždění SVJ

POZVÁNKA Na schůzi shromáždění Společenství vlastníků domu Komenského 519/7 , Liberec 5 Datum konání : středa 13.5.2015 v 17.00 hod. Místo konání : Liberec , Rumjancevova č. 335/8 , 3.poschodí nbsp; ( ulice

projít na článek

Pozvánka na koncert v pražské Nové síni 26.ledna roku devátého

V pondělí 26.ledna budu hrát od 19.00 v pražské Kavárně písničkářů Nová síň ve Voršilské ulici 3. Kromě písní ze Sudéty uslyšíte také nemálo novinek. Krom Linharta jest nabízen také výběr chutných káv a vín. Jste srdečně zváni.

projít na článek

Pozvánka na koncert v pražské Nové síni v pondělí 23.2.

Zvu Vás na svůj koncert v pražské Kavárně písničkářů Nová síň ve Voršilské ulici 3. Den D je pondělí 23.2., hodina H 19.00 . Hraní je rozdělené do tří setů, abyste se mohli dle libosti občerstvovat chutnou kávou, vínem i všelijakými lahůdkami. Uslyšíte pí

projít na článek

Praha, Čajovna pod stromem čajovým (středa 25.5.)

V pražské Čajovně pod stromem čajovým v Mánesově ulici 38 mě uslyšíte ve středu 25.5. od 19:00. Přede mnou (cca od 18:00) bude hrát Jakub Noha.

projít na článek