Pozvánka na bál hasičů

TYLOVICE - Vypulírujte taneční botky, provětrejte plesové róby a přijměte pozvání tylovických hasičů na jejich tradiční bál. Koná se v sobotu 28. ledna v restauraci Harcovna od 19 hodin. K tanci hraje Univerzal, vstupné je 70 korun. Pořadatelé slibují bohatou tombolu a výborné občerstvení.

projít na článek

Pozvánka na valnou hromadu sboru 2.12.2023

Výbor sboru dobrovolných hasičů ve Strahovicích zve všechny členy na Valnou hromadu sboru, která se uskuteční v sobotu 2.12.2023 od 16:00 v sále obecního domu. Článek Pozvánka na valnou hromadu sboru 2.12.2023 se nejdříve objevil na SDH Strahovice.

projít na článek

Co zaznělo na výroční valné hromadě hasičů

TYLOVICE - O nedělním dopoledni 8.ledna 2012 se konala na Harcovně výroční valná hromada Sdružení dobrovolných hasičů Tylovice. Účast byla hojná, více jak 50 účastníků. Nejdříve se schválili členové návrhové, volební a mandátové komise.  Prapor Sdruže

projít na článek

SDH

SDH a MH Pátek, Sbor dobrovolných hasičů v obci Pátek a kroužek mladých hasičů v obci Pátek. Ochrana životů, zdraví a majetku obyvatel při požárech a poskytování účinné pomoci při mimořádných událostech.

projít na článek

SDH a MH Pátek

Stránky SDH a MH Pátek - sbor dobrovolných hasičů obce Pátek a kroužek mladých hasičů při SDH Pátek.

projít na článek

Pozvánka na nultý ročník hasičské soutěže

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Nultý ročník hasičské soutěže o Pohár starostky Rožnova pořádá v sobotu 20. srpna 2011 v městském parku u rybníčku za společenským domem Sbor dobrovolných hasičů z Tylovic. Zahájení soutěže je v 17 hodin. Tylovští hasiči vzkazují Ty

projít na článek