Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv

Příspěvek Pozvánka na Benefiční koncert Evy Burešové ,,Vykouzli dětský úsměv pochází z ztracenedeti

projít na článek

Spuštění předprodeje lístků na Benefiční koncert Vykouzli dětský úsměv

Srdečně Vám oznamujeme možnost si v předstihu pořídit lístek na Benefiční koncert Vykouzli dětský úsměv s hlavní hvězdou Evou Burešovou a jejími hosty: David Gránský, Míša Tomešová, Anička Slováčková, Ivanka Korolová, Václav Noid Bárta, Golem CL a další.

projít na článek

Vzpomínkový pochod s benefičním koncertem

Přijměte pozvání na Vzpomínkový pochod s benefičním koncertem, který pořádáme 13. října 2023. Pochodem uctíme vzpomínku na naše milované a poté nás čeká krásný koncert s posezením v telčské orlovně.Neobávejte se smutného večera, vzpomínat budeme s láskou

projít na článek

Tričko Malý dalmatin

Hledáte něco pěkného, co vás potěší a zahřeje u srdce? Dámské tričko Malý dalmatin vám nabízí právě tohle! Potisk roztomilého štěněte dalmatina si okamžitě zamilujete. Navíc je vyrobeno z kvalitního bavlněného materiálu, který zajistí, že se budete cítit

projít na článek

Pozvánka – Letní bazárek v CDZ – 31.5.

Akce pořádaná CDZ Mladá Boleslav (vila - Čechova). Pozvánka s více informacemi v příspěvku. Článek Pozvánka – Letní bazárek v CDZ – 31.5. se nejdříve objevil na Fokus Mlad Boleslav z.s..

projít na článek

Pozvánka na 27.výročí otevření terapeutické komunity

Srdečně zveme zejména všechny bývalé klienty na výroční komunitu.  Pozvánka vPDF The post Pozvánka na 27. výročí otevření terapeutické komunity first appeared on Advaita, z. ú..

projít na článek