Pozvánka na CZECH SLOVAK TECHNOLOGY SUMMIT

Naši členové odborného týmu pro kybernetickou a informační bezpečnost budou součástí skvělé akce, která je zaměřená v tématech a technologiích umělé inteligence, kyberbezpečnosti a cloudových služeb. Registrace zde The post Pozvánka na CZECH – SLOVAK TECHNOLOGY SUMMIT first appeared on 2K Consulting.

projít na článek

Až 2× více životopisů díky kariérním stránkám pro T-Mobile CZ a Slovak Telekom

V roce 2022 jsme spustili nové kariérní stránky pro T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom. Výsledkem je významný nárůst odeslaných životopisů.

projít na článek

Support for RD in autonomous mobile robotics field

In December 2020, we officialy acquired a financial contribution from the Technology Agency of Czech Republic for the development of autonomous mobile robotics technology.

projít na článek

Chelsea W Everton W 7:0

Sedm kulí jako v Sarajevu. The post Chelsea W Everton W 7:0 appeared first on Official Czech & Slovak Everton Supporters Club.

projít na článek

Konference Send Summit 2023

Unie malých a středních podniků zve srdečně všechny podnikatele na konferenci Send Summit 2023 „Naučte se pracovat s daty, poznejte potřeby zákazníka cílenou komunikací získejte jeho srdce“ Konference se uskuteční 15. června 2023 od 9:00 v prostorech Konf

projít na článek

World Hydrogen 2023

Zveme Vás na letošní World Hydrogen 2023 Summit konající se 10. května v Nizozemsku.  Zde odkaz na bližší informace: Informace pro návštěvníky – World Hydrogen Summit 2023 (world-hydrogen-summit.com) The post World Hydrogen 2023 appeared first on BAEST Ma

projít na článek