Pozvánka na dlouhodobý kurz Devops sCzechitas

Holky, děvčata, dámy, ženy a možná také páni a kluci, zveme vás na dlouhodobý kurz Správa systémů pro aplikace (DevOps), který letos již po čtvrté povede náš kolega Robert pod záštitou Czechitas. Kurz bude probíhat online každé pondělí večer již od 25. 9., tak se nezapomeňte přihlásit! S Czechitas spolupracujeme dlouhodobě a na tento kousek z naší dílny jsme patřičně hrdí. Kurz jsme sestavili a doladili na základě zpětné vazby účastnic workshopů, které tato organizace pořádá. Jinými slovy: řekly jste si o to a my jsme to pro vás připravili. Linux, Docker, DevOps pokud tyto pojmy znáte, ale chcete si k nim umět představit něco konkrétnějšího, tak právě pro vás jsme to všechno dělali. Naším cílem není vás zahrnout teorií a vypustit vás zmatené zpátky do světa. Naopak vám chceme dopřát si všechno hezky vyzkoumat, vyzkoušet, nasadit, automatizovat a diagnostikovat. Pojďte se s námi učit. Neváhejte a přihlaste se zde! S úspěšnými účastnicemi a účastníky rádi probereme možnosti uplatnění třeba přímo u nás. The post <strong>Pozvánka na dlouhodobý kurz Devops s Czechitas</strong> appeared first on Orchitech.

projít na článek

Kurz Adobe Photoshop – digitální fotografie

Vzdělávací agentura Marlin pořádá 5.4.2018 v Uherském Hradišti jednodenní seminář Adobe Photoshop – digitální fotografie. Budu lektorem tohoto kurzu. Tento kurz je určen naprostým začátečníkům. Více info včetně možnosti přihlášení na kurz na stránkách Mar

projít na článek

Pozvánka na webináře: Jak spravovat arozvíjet cloudu sAWS?

Článek Pozvánka na webináře: Jak spravovat a rozvíjet cloudu s AWS? se nejdříve objevil na ORBIT s. r. o..

projít na článek

DABINGOVÝ PODZIMNÍ KURZ 2024

PODZIMNÍ KURZ (40h) - 02.09. - 16.12. 2024 - každé Pondělí 18:00-20:30 Cena, informace a hodnocení účastníků zde: http://www.divadlofilm.cz/Default.aspx?cat=CN0002

projít na článek

Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na téma E-Formuláře. E-formuláře jsou program určený Článek Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření dokumentů v Nuggetu. Během 1,5 Článek Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek