Pozvánka na Pardubický festival vína

Jako hrdý partner Pardubického festivalu vína Vás srdečně zveme ve dnech 25. – 26. 8. 2023 na jeho letošní program. V Pardubicích se tato tradiční akce každoročně pyšní mnohatisícovou návštěvností, bohatým programem a skvělou atmosférou. Kvalitní víno, které se zde bude prezentovat sice vyrobit nedokážeme, ale stejně jako víno i naše fotovoltaické panely potřebují slunce, a to nás spojuje. V našich končinách sice nesvítí slunce tolik jako například na jihu Evropy, přesto má pořízení fotovoltaiky rozhodně smysl. Přináší totiž finanční úspory a energetickou soběstačnost. A když slunce nesvítí, dají se využívat přebytky vyrobené elektřiny z bateriového úložiště. Využijte energii ze slunce naplno! Pořiďte si střešní fotovoltaiku od SUN krystal s.r.o. Článek Pozvánka na Pardubický festival vína se nejdříve objevil na SUN krystal s.r.o..

projít na článek

Pozvánka na Kopaničárské slavnosti

Pozvánka na Kopaničárské slavnosti kdoví, kolik takových akcí, festivalů do konce roku proběhne kopanicarske-slavnostiThe post Pozvánka na Kopaničárské slavnosti first appeared on Strýci - Cimbálová muzika ze Strání.

projít na článek

Speed Festival 2023

Naše podzimní vyjíždka 23. 9. 2023 nás zavedla na Speed Festival do České Lípy. [See image gallery at rollsroyceclub.cz] The post Speed Festival 2023 appeared first on Rolls-Royce & Bentley Club ČR.

projít na článek

Cestovatelský festival 2023

22. dubna 2023 od 10:00 do 22:00, Centrum Paraple Cestovatelský festival | PARAPLEThe post Cestovatelský festival 2023 first appeared on Česká společnost pro míšní léze.

projít na článek

Pozvánka na ALTFEST

Filmov festival gymn zia m již svůj plak t a samozřejmě i term n. Každoročn akce pln kr tk ch studentsk ch filmů, kter se představ v několika různ ch kategori ch, n s ček již 30. 5. 2024 v Multifunkčn m centru PrahaPetrovice. Letos se můžeme tě it

projít na článek

Festival minipivovarů na Pražské hradě

Od 9.6.-10.6. můžete za námi dorazit na Pražský hrad do Královské zahrady, kde se bude konat skvělý festival.

projít na článek