Pozvánka na prezentaci nově zakoupené techniky

SRDEČNĚ VÁS ZVEME NA PREZENTACI NOVĚ ZAKOUPENÉ PŘÍSTROJOVÉ TECHNIKY, KTERÁ BYLA REALIZOVÁNA S FINANČNÍM PŘISPĚNÍM STŘEDOČESKÉHO KRAJE V RÁMCI PROGRAMU 2021 ZDRAVOTNICTVÍ V PROJEKTU MODERNIZACE INTERNÍHO ODDĚLENÍ MNMK“ Přivítejte společně s námi nové pomocníky a přijďte se dozvědět, proč jsou vyšetření důležitá a jak funguje moderní zobrazovací technika. KDY: VE ČTVRTEK 15. 9. OD 11-13 HODIN KDE: Městská nemocnice Městec Králové a.s. – interní ambulance, Prezidenta Beneše 343, Městec Králové, 289 03 CO UVIDÍTE? 1. UKÁZKU ULTRAZVUKOVÉHO PŘÍSTROJE VERSANA ACTIVE funkce přístroje, zobrazení, pro zájemce vyšetření zdarma (max. 8 osob) 2. VYBAVENÍ ENDOSKOPICKÉ AMBULANCE modernizace stávající sestavy o nový videoprocesor s vysokým rozlišením obrazu na lékařském monitoru, videokolonoskop a příslušenství, videoukázky vyšetření Těšíme se na Vaši návštěvu, občerstvení zajištěno Pozvánka Propagace endoskopie Propagace ultrazvuk The post Pozvánka na prezentaci nově zakoupené techniky appeared first on Městská nemocnice Městec Králové a.s..

projít na článek

Pozvánka na veřejné zasedání Shromáždění zástupců „MIKROREGIONU TÁBOR” 21.9.2023 v15,00

Pozvánka Mikroregion The post Pozvánka na veřejné zasedání Shromáždění zástupců „MIKROREGIONU TÁBOR” 21.9.2023 v 15,00 appeared first on Nová Ves nad Popelkou.

projít na článek

Pozvánka na vycházku za vlaštovkami

Všechny milovníky ptactva zveme na večerní vycházku za vlaštovkami a špačky na Slatinu největší nocoviště špačků a vlaštovek v Praze! The post Pozvánka na vycházku za vlaštovkami appeared first on KROUŽKOVÁNÍ PTÁKŮ.

projít na článek

Pozvánka na členskou schůzi 21.11.2023

Pozvánka na člen. schůzi 21.11.2023 - ke stažení ZDE Plná moc k pozvánce - ke stažení ZDE

projít na článek