Pozvánka na seminář a exkurzi do východních Krkonoš

V rámci projektu "Po stopách regionální výroby a tradice v Jelenohorské kotlině, Jizerských hor a Krkonoš" Vás zveme na seminář a následně i dvoudenní exkurzi, kde vám představíme projekt a seznámíme vás s výstupem projektu - Virtuální stezkou, která propojuje v celém území jedinečné atrakce, kde si návštěvníci mohou vyzkoušet řemeslo, výrobu, ale i ochutnat domácí výrobky, seznámit se výrobními postupy či poznat zajímavé technické, kulturní, ale i sportovní atraktivity. Prostě budete moci nahlédnout pod ruce mistrů výroby. Tentokrát se zaměříme na oblast východních Krkonoš.

projít na článek

Pozvánka na seminář SP SZP

Pozvánka na seminář SP SZP zaměřené na 1. kolo příjmu žádostí pro Olomoucký a Zlínský kraj Více informací v detailu The post Pozvánka na seminář SP SZP first appeared on Malá Bystřice.

projít na článek

Pozvánka na tematický seminár aRemeslný jarmok

Pozvánka na tematický seminár, ktorý sa uskutoční dňa 10.11.2023 v priestoroch Zámockej kaviarne a Remeselný jarmok, ktorý sa uskutoční dňa 11.11.2023 v priestoroch zámockého areálu. Tešíme sa na Vašu účasť. The post Pozvánka na tematický

projít na článek

Pozvánka na seminář

Dovolujeme si vás pozvat na seminář o pohybu předškoláků. -DH-

projít na článek

Seminář pro žadatele a příjemce dotace v 8. výzvě MAS Boleslavsko v PRV

Dne  6. 10. 2022 se koná seminář pro žadatele a příjemce dotace v 8. výzvě MAS Boleslavsko v Programu rozvoje venkova. Seminář se koná v kanceláři MAS Boleslavsko, 5. května 513, Bakov nad Jizerou od 16:00 hodin. Pozvánka na seminář.

projít na článek

Kurzy pro založení miniškolky

Zajímavý kurz pro založení miniškolky pořádá občanské sdružení Generace plus. Uvedené informace přebíráme ze stránek www.generaceplus.cz Pozvánka na seminář č. 401 Firemní školky, hlídací koutky, miniškolky v mezích české legislativy Lektorka Ing. Mgr.

projít na článek