Pozvánka na Valnou hromadu FKÚ

Na základě stanov svolává výkonný výbor řádnou valnou hromadu fotbalového klubu FK Újezd nad Lesy. Valná hromada se uskuteční v úterý 16.11.2021 od 18:30 v restauraci na fotbalovém hřišti Program : Zahájení VHZpráva o činnosti klubu od minulé VHZpráva o hospodaření klubuZpráva o sportovní činnostiNávrh a volba výkonného výboru na další období dle stanovNávrh a volba revizní komise na další období dle stanovRůznéUkončení VH Členem FK Újezd nad Lesy je každý registrovaný hráč nebo funkcionář u Fotbalové asociace FAČR (pokud členovi nebylo více než 18 let, hlasovací právo připadá zákonnému zástupci, tohoto člena). Dále jsou členy FK Újezd nad Lesy všichni hráči staré gardy a ženského tým Újezdu nad Lesy, dle seznamu, který vede výkonný výbor FK Újezd nad Lesy. Všichni jste srdečně zváni na Valnou hromadu a to včetně rodičů dětí registrovaných v FK Újezd nad Lesy. V Praze dne 4.11.2021 v.r. Tomáš Zeman, předseda oddíluThe post Pozvánka na Valnou hromadu FKÚ first appeared on Fotbalový klub Újezd nad Lesy.

projít na článek

Honitby®

Rychlé a spolehlivé zpracování kompletní agendy honebního společenstva. Automatická identifikace vlastníků honebních parcel. Snadná příprava podkladů pro valnou hromadu. číst dále

projít na článek

Pozvánka na konferenci COMOTOVIA 2023

The post Pozvánka na konferenci COMOTOVIA 2023 appeared first on Státní oblastní archiv v Litoměřicích.

projít na článek

Pozvánka na divadelní představení ÚL kladenského spolku VAD

číst dále ... The post Pozvánka na divadelní představení ÚL kladenského spolku VAD appeared first on ZO ČSV STRUHAŘOV - Včelaři z Kamenice a okolí.

projít na článek

Chráněno: Pozvánka na členskou schůzi dne 3.9.2023

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Pozvánka na členskou schůzi dne 3.9.2023 se nejdříve objevil na Klub chovatelů špiců , z.s. (KCHŠ).

projít na článek

Pozvánka na 30. Zastupitelstvo Ústeckého kraje 9.9.2024

Oznámení o konání 30. zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Článek Pozvánka na 30. Zastupitelstvo Ústeckého kraje 9. 9. 2024 se nejdříve objevil na Česká Kamenice.

projít na článek