Pozvánka na VIII. český transplantační kongres

Vážené kolegyně, vážení kolegové, rád bych Vás jménem výboru České transplantační společnosti srdečně pozval na VIII. český transplantační kongres, který se bude konat 16.–17. října 2023 v Plzni. Kongres je etablovaným vědeckým setkáním a postgraduální vzdělávací akcí pro odborníky napříč řadou oborů v oblasti orgánových transplantací. Transplantační medicína zaznamenává významné pokroky, využívá moderní technologie v diagnostice a stále více směřuje k personalizaci léčby. Program kongresu bude zahrnovat velkou škálu aktuálních témat z různých oblastí jako je transplantační imunologie, diagnostika a léčba rejekce, problematika infekcí, chirurgické a urologické aspekty transplantací, velký prostor bude mít dárcovský program a zařazování do čekací listiny. Připravujeme také sekce transplantačních koordinátorů a sester, které se tradičně těší velkému zájmu. Vedle vyzvaných přednášek budou součástí programu i přihlášená sdělení. Abstrakty původních klinických nebo experimentálních vědeckých prací přijímáme do 31. srpna. Nelze opomenout, že Český transplantační kongres je též důležitou společenskou událostí s možností neformálních setkání. Věříme, že kongres naplní Vaše očekávání a těšíme se na setkání v Plzni! Za výbor České transplantační společnosti prof. MUDr. Tomáš Reischig, Ph.D.

projít na článek

Pozvánka na 51. Kongres TČM v Rothenburgu

Mezi 19. a 23. květnem se koná 51. kongres tradiční čínské medicíny v Rothenburgu nad Taube. Přijměte od nás pozvání na nejlépe obsazovaný kongres TČM na světě a do malebného městečka. Oboje totiž stojí za to vidět!

projít na článek

Pozvánka na 4. Kongres TČM v Krakowě 2019

Zveme vás na čtvrtý Kongres tradiční čínské medicíny v polském Krakowě, který se koná od 10. do 13. října 2019. Zúčastněte se setkání významých akupunkturisů a fytoterapeutů ve městě, jehož historie je spojená s TČM téměř 400 let.

projít na článek

Zveme vás na TCM Kongres do Krakowa

Druhý polský mezinárodní kongres TČM se bude konat v Krakově 13.–15. října 2017. Na kongres vás zve jeho ředitel Marek Kalmus

projít na článek

Český kongres molekulární patologie, 27. - 28. 6. 2024 v Praze

Společnost českých patologů a VFN Praha vás zvou na Český kongres molekulární patologie. Akce je určena pro patology, molekulární biology, onkology, ale i lékaře dalších specializací, kteří mají zájem o problematiku molekulární patologie. Hlavní náplní ak

projít na článek

TCM kongres v Krakowě 2018

Zveme vás na třetí mezinárodní kongres tradiční čínské medicíny v polském Krakowě od 12. do 14. října 2018.

projít na článek