Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření dokumentů v Nuggetu. Během 1,5 Článek Pozvánka na webinář DOKUMENTY v SOA verzi se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na téma E-Formuláře. E-formuláře jsou program určený Článek Pozvánka na Webinář: E-Formuláře CZ se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář QUERY A MZDOVÉ STATISTIKY v SOA

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář na vytváření uživatelských sestav, v Nuggetu známé Článek Pozvánka na webinář QUERY A MZDOVÉ STATISTIKY v SOA se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Pozvánka na webinář: Lékařské prohlídky a školení

Šetřete svůj čas (a zdroje) a využívejte mzdový systém Nugget SW na maximum! Připravili jsme pro vás webinář v modulu Personalistika – Lékařské prohlídky a Článek Pozvánka na webinář: Lékařské prohlídky a školení se nejdříve objevil na NUGGET SW.

projít na článek

Webinář mySTOCK® WMS – Postaráme se o Váš sklad od A do Z

Webinář mySTOCK® WMS – Postaráme se o Váš sklad od A do Z Provozujete sklad a nabízíte skladování a související logistické služby svým zákazníkům? Nebo máte jen volné kapacity a uvažujete o pronájmu části skladu? Pak právě pro

projít na článek

Ayuryog Expo Webinar XIII Zvýšený význam Ájurvédy v dnešní situaci s COVID 19.

Originální webinář ze dne 19.5.2020 na téma ájurvéda a Covid-19. Přednášejí: Dr. Nitin Agrawal (Bliss Ayurveda), Dr. Partap Chauhan, Shri Rakesh Kumar, Shri Praveen Prabhakar, Shri Shiv Prakash Ji. Pořádá WAAYN v rámci Ayuryog2020 Webináře

projít na článek