Pozvánka naINTERCLEAN 2024

Ghibli & Wirbel se zúčastní výstavy Interclean, která se bude konat v Amsterdamu od 14. května do 17. května 2024. Interclean je nejvýznamnější mezinárodní událostí pro profesionální úklidový sektor. Této klíčové akce se jako obvykle zúčastníme, abychom vám ukázali širokou nabídku našich produktů spolu s některými novinkami, které představíme přímo během akce. Na našem výstavním stánku bude pro Vás připravena velká ukázková plocha, kde si můžete vyzkoušet všechny naše novinky a prodiskutovat s týmem našich profesionálních specialistů všechny Vaše otázky a problémy. Přijďte nás navštívit na náš stánek 01.507!

projít na článek

Členská schůze 5.6.2024

Dne 5.6.2024 od 10:00 se koná členská schůze Chmelařství, družstvo Žatec. Dokumenty ke stažení: Pozvánka.pdf Smlouva o výkonu funkce člena KK.pdf Smlouva o výkonu funkce člena předst.pdf Plná moc.docx Nominace kandidátů - členská schůze 20

projít na článek

Pozvánka do Tmaně

Náboženská obec Církve československé husitské ve Tmani všechny srdečně zve na koncerty a pořady ve Sboru Jiřího z Poděbrad ve Tmani. Těšíme se také na setkání v Kristu při pravidelných Bohoslužbách každou neděli od 16:00. 28. 4. 2024 se koná slavnost

projít na článek

Pozvánka na veřejné zasedání Shromáždění zástupců „MIKROREGIONU TÁBOR” 21.9.2023 v15,00

Pozvánka Mikroregion The post Pozvánka na veřejné zasedání Shromáždění zástupců „MIKROREGIONU TÁBOR” 21.9.2023 v 15,00 appeared first on Nová Ves nad Popelkou.

projít na článek

Pozvánka na vycházku za vlaštovkami

Všechny milovníky ptactva zveme na večerní vycházku za vlaštovkami a špačky na Slatinu největší nocoviště špačků a vlaštovek v Praze! The post Pozvánka na vycházku za vlaštovkami appeared first on KROUŽKOVÁNÍ PTÁKŮ.

projít na článek