PPL parcel shop

Neustále se snažíme zlepšovat naše služby a proto jsme uzavřeli spolupráci s přepravní společností PPL. Nově máme na naši vzorkovně na ulici Medkova 914/7 v Brně také výdejní a příjmové místo PPL parcel shop. Naše pobočka umožňuje balíky vydávat i přijímat. Díky parkování hned u vchodu a díky dobré dostupnosti tak ušetříte čas při vyzvedávání nebo odesílání balíků. Výdejní místo je v provozu každý pracovní den od 8:00 do 16:00 hodin. Ve státní svátky máme zavřeno.

projít na článek

Jak rychle spustit e-shop

Pokud ještě nemáte svůj vlastní e-shop nebo se právě chystáte jej naložit, tak se vám bude hodit pár tipů, jak tento proces urychlit. The post Jak rychle spustit e-shop appeared first on ProvozujemeEshop.cz.

projít na článek

Nový e-shop PANAS

Spustili jsme pro Vás nový e-shop. Jsme rádi, že jste u toho a těšíme se na Vaše objednávky. Nový e-shop PANAS viz. Karolína Mimrová v Default.

projít na článek

Školní e-shop otevřen do 17. 12. 2023

Odkaz na e-shop The post Školní e-shop otevřen do 17. 12. 2023 first appeared on TRIVIS Veterina Brno.

projít na článek

Základní e-mail marketing pro každý e-shop

Jaké e-mailingové kampaně by měl mít opravdu každý e-shop? Tyto kampaně za nás budou pracovat už na pořád. Tak proč je neudělat? The post Základní e-mail marketing pro každý e-shop appeared first on ProvozujemeEshop.cz.

projít na článek

Úplné základy PPC pro e-shop

V článku Jaký marketingový kanál pro e-shop připravit jako první? jsem zmínil, že většina začínajících e-shopu se bezhlavě vrhne na PPC marketing (a někteří ještě i na reklamu na Facebooku). A nedivím se, je to přece jen rychlý zdroj návštěvníků. Tedy v t

projít na článek