Práce na Home Office

Práce z domova se během pandemie Covid-19 změnila z velmi žádaného benefitu na naprosto standardní záležitost. Jak je práce na Home Office vnímána z různých úhlů pohledu Vám nastíníme v tomto článku. Někomu pracovat z domova vyhovuje a díky vítanému pracovnímu bonusu v podobě home office dosahuje lepších pracovních výsledků, je efektivnější, má více času na soukromý život. Jiným naopak nevyhovuje a to z mnoha důvodů, ať už je to domácí prostor, který nesupluje pracovní prostředí, nedostatek klidu na koncentraci, nízká sebekázeň, špatný přístup k pracovním podkladům nebo třeba nedostatek sociálního kontaktu. I u zaměstnavatelů narážíme na názorově odlišné skupiny. Některé společnosti práci z domova nepovolují vůbec nebo pouze ve výjimečných případech, u některých je to svobodně volitelný benefit a některé ji oproti tomu vyžadují zejména z důvodu snížení provozních nákladů. Základní pravidla pro práci na Home Office Práce z domova má jak pro zaměstnance, tak i pro zaměstnavatele rozhodně své výhody i nevýhody, nicméně může být alespoň zpočátku velkou výzvou. Jak ji uchopit a ustát ji, vám poradíme prostřednictvím několika pravidel. Definujte si pracovní dobu a té se pevně držte. Vytvořte si doma pracovní prostředí, ve kterém se budete cítit příjemně. Nastavte si pravidelnost v pracovním čase (čas věnovaný na práci i odpočinek). Udržujte kontakt s kolegy. Práci si předem naplánujte. Vyhněte se prokrastinaci. Oblékněte se a upravte se, jako byste šli do práce. Dodržujte pitný režim a pravidelně se stravujte. Článek Práce na Home Office se nejdříve objevil na HRdirect.

projít na článek

Jak fungovat efektivně na home office?

V poslední době mnoho z nás pracuje čím dál tím víc, ať už dobrovolně, nebo nikoli, na takzvané home office, neboli z domova. Pro většinu z nás je to nová zkušenost, se kterou se teprve sžíváme. HO se stává novým standardem, který budeme muset akceptovat.

projít na článek

Právo na home office je novinkou v zákoně. Jenže bude nevymahatelné.

iDNES.cz [online]. Dostupné z: https://www.idnes.cz/finance/financni-radce/zakonik-prace-novela-home-office.A230801_112517_viteze_frp The post Právo na home office je novinkou v zákoně. Jenže bude nevymahatelné. appeared first on Kučera & Associates.

projít na článek

Garance telefonního provozu home office

Prostřednictvím služby Garant + Vám, v případě náhlé potřeby, zabezpečíme rychlý a hladký přechod Vaší telefonní infrastruktury do režimu „home office“. Budete tak moci využívat Vaši telefonní ústřednu pro komfortní a efektivní komunikaci i z prostředí do

projít na článek

Appliště // Největší výprodej Office: Microsoft Office 2021 za 25,61 € a Windows 10 Pro za 7,59 €

Výprodej Office využijí všichni, kteří chtějí ušetřit. Budete si tak moct koupit Office 2021 za 25 eur nebo Windows 10 Pro za necelých 8 eur.

projít na článek

home dirt

Radek Kulhavý - Home Dirt Sestřih toho, jak je tenhle šikovnej kluk dobrej na kole. Home dirt vzniklo za účelem ukázat, že zábavu si člověk s kolem můž

projít na článek