Pracovní přestávky

Tady je naše Otázka týdne: Děláš si během práce přestávky a co je typicky jejich náplní? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Jak se obléci na pracovní pohovor

Jaké oblečení na pracovní pohovor? Na pracovní pohovor v pánském obleku, košili a kravatě. Bílá košile a červená kravata jsou osvědčenou kombinací pro uchazeče o volná pracovní místa. Pracovní pohovor - na oblečení záleží.

projít na článek

Pracovní nabídka

Hledáme pracovníky pro ostrahu pasáže v Praze Stodůlky. Pracovní doba 17 22 hod, mzda 110,- Kč čistého. Vhodné jako přivýdělek po práci. Kontakt sz či email: [email protected] Příspěvek Pracovní nabídka pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek

Pracovní

Skvělé, kus práce je hotovo! Nyní je čas na šálek kávy The post Pracovní appeared first on Kranti.

projít na článek

Dámské a pánské pracovní boty Crocs

V gastronomických oborech, ve zdravotnictví, ale i jinde, kde je pravděpodobné celodenní zatěžování nohou stáním či chozením, se stala pracovní obuv Crocs velmi žádanou. Tato zdravotní obuv Vám pomůže zvládnout i velmi dlouhou pracovní dobu - snižuje únav

projít na článek

Alena Skýpalová: Studium splňuje moje očekávání

Naši lektoři jsou ve svém oboru zkušení a baví nás jejich komentáře a konkrétní příklady. I mezi spolužáky se najdou zajímaví lidé, čili i přestávky jsou obohacující.

projít na článek