Pracovník obsluhy 3D měrového centra

Lokalita:  Ralsko Kuřívody Náplň práce:  obsluha 3D měřících zařízení (CMM Global Advantage s laserovou skenovací hlavou, Absolute Romer Arm 7730 SI) Požadujeme: min. SŠ vzdělání technického směru uživatelskou znalost PC a MS Office znalost čtení výkresové dokumentace zkušenosti s 3D měřením výhodou znalost programů PolyWorks a PC-DMIS výhodou znalost AJ výhodou ŘP skupiny B zručnost, technické myšlení, svědomitost, zodpovědnost, samostatnost a loajalita k firmě   Nabízíme: stabilní a perspektivní zaměstnání v silné společnosti hrubá měsíční mzda od 30.000 Kč do 45.000 Kč zaměstnání na 3 směnný provoz trvalý profesní růst a prohlubování kvalifikace hrazenou práci přesčas včetně příplatků dotované závodní stravování hrazené očkování proti chřipce nástupní bonus 15.000 Kč odměny za přivedení nového kolegy 15.000 Kč a jiné skvělý kolektiv a mnoho mimopracovních aktivit  Místo výkonu práce: Ralsko Kuřívody   Termín nástupu: ihned nebo dle dohody Doplňující informace: pracovní poměr na dobu určitou / neurčitou dle dohody V případě zájmu o tuto pracovní pozici prosím kontaktujte: personální oddělení Tel.: +420 482 758 021 Telefon: +420 725 435 914 E-mail: [email protected] The post Pracovník obsluhy 3D měrového centra appeared first on KV Final.

projít na článek

Bc. Anita Zemanová

Sociální pracovník sociální rehabilitace CENTRA KOMPRE [email protected] 770 119 054 Článek Bc. Anita Zemanová se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

Mgr. Iva Jarešová

Psychoterapeut, sociální pracovník [email protected] 778 451 031 Článek Mgr. Iva Jarešová se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek

Exkurze do datového centra CE Colo

V pátek 13.12.2019 absolvovali studenti semináře z výpočetní techniky v doprovodu profesorky Vykoukové a pana ředitele exkurzi do datového centra CE Colo. Tuto velmi zajímavou exkurzi zprostředkoval jeden z našich absolventů a dnes již rodičů - ing. David

projít na článek

Nové video s představením Holos Centra

Právě jsme zveřejnili nové video o Holos Centru! Během šesti minut se dozvíte o různých oblastech naší činnosti a poznáte náš tým. Video je součástí našeho projektu Holotropní dýchání ve vodě, který má za cíl vybudovat v Holos Centru vodní pavilon a vytv

projít na článek

Bc. Lucie Aubusová

sociální pracovník [email protected] 736 763 373 Článek Bc. Lucie Aubusová se nejdříve objevil na CEDR - Centrum duševní rovnováhy o.p.s..

projít na článek