Pracujte z domu, aniž byste cokoli prodávali!

Ať už jste studentem, rodičem, nebo cestovatelem, každý ocení možnost pracovat podle svých časových možností z pohodlí svého domova, nebo klidně i z cest. Staňte se virtuálním asistentem a diktujte si sami, jak, kdy, a pro koho budete pracovat! V čem spočívá virtuální asistence? ·         Psaní emailů ·         Správa sociálních médií ·         Psaní článků pro blog ·         Psaní příspěvků a reklam na sociální sítě ·         Zajištění hladkého průběhu projektů ·         Komunikace s klienty ·         Správa kalendáře ·         Plánování a zajišťování cest Většinu z těchto schopností už pravděpodobně máte, pokud jste častým uživatelem počítače nebo telefonu. Na provozování virtuální asistence z domova nepotřebujete žádná školení ani tréninky, stačí se jen porozhlédnout po pracovních portálech a začít. Nejjednodušším bude pracovat jako živnostník, vzhledem k tomu, že většina zahraničních zadavatelů nehledá zaměstnance, ale asistenty na volné noze, kteří jim budou příležitostně k dispozici. Pracovat můžete i pro místní firmy, platy jsou však mnohonásobně vyšší u např. amerických firem, u nichž začínají ohodnocení na zhruba 400Kč/ hod. Pokud tedy ovládáte plynule mluvenou i psanou angličtinu, nebojte se hledat práci za hranicemi naší země. K práci není potřeba mnoho: notebook nebo počítač, chytrý telefon, rychlé a spolehlivé internetové připojení, a nejdůležitějším požadavkem je silná disciplína. Přestože práce z domu se může zdát jako výhra v loterii, je třeba si uvědomit, že jde stále o seriózní práci, a že si budete muset stanovit dané pracovní hodiny, během kterých se nesmíte nechat rozptýlit ničím, co vám pohodlí domova nabízí. Snažte se během „pracovní doby“ nekontrolovat zbytečně telefon, neodbíhat do obýváku sledovat seriál, ani nechodit na výlety do lednice častěji, než je třeba. Pokud toto zvládnete, můžete si již brzy začít vydělávat nadprůměrný plat odkudkoli a kdykoli se vám zachce. Článek Pracujte z domu, aniž byste cokoli prodávali! se nejdříve objevil na Fragante.

projít na článek

Únik vody se může týkat i vás

Mokrá mapa na zdi po příchodu domů z práce nevěstí nic dobrého a rázem mění vaše priority. Zatímco jste se chystali třeba na nákup, bude nutné váš plán pozměnit a hlavně začít jednat. Jak správně postupovat, pokud se po příchodu domů objevuje flek na zdi

projít na článek

Jak začít boxovat doma

Zvažujete, že pustíte do boxu a rádi byste trénovali i doma? Poradíme vám, jaké vybavení si pořídit, do čeho se vyplatí investovat i jak se stát téměř profesionálním boxerem bez toho, aniž by vás všichni sousedi v paneláku začali nesnášet.

projít na článek

Výroba forem - díl 5.

Videonávod krok za krokem, jak si vytvořit dvoudílnou silikonovou 3D formu z předlohy. S takovouto formou můžete vytvořit velké množství odlitku aniž byste formu poničili při vyndávání konečného odlitku. 

projít na článek

Dejte si kávu venku

Jen málokdo by skutečně odolal představě života v rodinném domě. Naprostá většina lidí chce strávit život právě v něm. Poskytuje vyšší soukromí a více možností. Zejména mladé páry toužící po rodině chtějí pro děti co největší komfort, a ten jim ve většině

projít na článek

Barevné ztvárnění fasády bytového domu

Návrh barevného řešení bytové domu v Roztocích u Prahy navazuje barevností a světlostí na okolní zástavbu rodinných domů. Při návrhu jsme využily hmotové členění domu s výrazným akcentem na deskové konstrukce jako jsou balkony či orámování vstupů.

projít na článek