Prádlo jako ze škatulky – Rady a tipy, jak na to!

Praní sice není žádná věda, ale taky vás to někdy přivádí k šílenství? Není to totiž jenom o hození hromady špinavého prádla do pračky a následné zapnutí čudlíku. Jak správně prát, aby bílá bílou byla a aby barevné věci neztratily původní odstín? Pojďme se podívat na osvědčené rady a triky!

projít na článek

Používáte suchý šampon? Nenechte si ujít tyto rady a tipy!

Pokud jste ještě nikdy neslyšely o suchém šamponu, určitě si přečtěte náš článek – jde totiž o zajímavou věc nejen v boji proti mastným vlasům. A ty, kteří už suchý šampon znají, by mohly zajímat třeba naše tipy na to, jak si ho můžou udělat sami doma. Th

projít na článek

13. PPC kemp GA4 tipy a triky pro PPCéčkaře

Na posledním PPC kempu jsem sdílel tipy a triky pro PPCéčkaře z našich zkušeností. Nejdůležitější je dle mého názoru bod č.1. Najít náhledovou fotku bez řečnického výrazu bohužel nešlo. Moje prezentace je k dispozici na Slideshare: Prezen

projít na článek

Anorexie

Všechny informace o zákeřné nemo jménem mentální anorexie najdete na stránkách UZDRAVENA.CZ. Na ttomto webu najdete také rady a tipy co udělat pro uzdravení, vaše příběhy, diskuze a mnohé další.

projít na článek

Nejlepší recepty na dorty. Nadýchané korpusy i lahodné krémy

Nejlepší recepty na dorty, korpusy a krémy i tipy a rady od cukrářů, jak udělat jednoduše nekonečné množství nejlepších slavnostních i narozeninových dortů.

projít na článek