PRAVDA A REALITA

„Duch Pravdy nás přišel osvobodit z mámení tohoto světa. Přinesl nám zrcadlo. Když se do něj podíváme, spatříme vesmír. To nám ukáže, že zde existují dva přírodní řády: Řád Světla a řád temnoty. A… řád Světla prostupuje řádem temnoty.“ Rosikruciáni se také odlišují ideou, že lidská bytost je dvojnásobná. Především známe lidskou bytost, jak ji vidíme, lidskou bytost z masa a krve. Ale existuje v nás i jiný život. Je to jádro principu pravého, původního člověka, lidské bytosti, kterou jsme kdysi byli.  Původ života, který jsme po věky hledali, je skryt v srdci samotné lidské bytosti. A jestliže se tato božská lidská bytost probudí v našem srdci, otevře se vnitřní vidění, vnitřní oko, které vidí všechny věci v jejich pravém smyslu a významu. Srdečně vás zveme na setkání v chrámu se zamyšlením a hudbou na téma PRAVDA A REALITA, které se uskuteční v neděli 22. ledna 2017, od 10:30 hodin (je dobré přijít alespoň 15 minut před zahájením) v brněnském centru Lectoria Rosicrucianum na adrese Nové sady 676/4 v Brně. Od 12:00 hodin následuje společné setkání na téma Braň pravdu až do smrti, inspirované článkem o životě a reformaci Jana Husa z časopisu Pentagram.

projít na článek

SvětAndroida.cz // Televizní poplatky za mobil a počítač? Od roku 2025 realita

Televizní poplatky se zvýší, víc budeme platit i za rozhlas Nově se budou vztahovat i na mobilní telefony a počítače Nová pravidla by měla platit od roku 2025 Koncesionářské poplatky za veřejnoprávní média v příštím roce vzrostou o 25 korun v případě tele

projít na článek

Co mužskou přitažlivost doslova ZABIJÍ? Tvrdá pravda.

Staň se přitažlivým mužem i TY! Zjisti nejčastější mýty o mužské přitažlivosti a co ji doslova zabijí v tomto videu. Video-seriál Mužská Přitažlivost. The post Co mužskou přitažlivost doslova ZABIJÍ? Tvrdá pravda. appeared first on Životní Průlom.

projít na článek

Cena a pozice jako hlavní příčiny úspěchu. Mýtus, nebo realita?

Druhý ročník lišácké konference je úspěšně za námi. Připomeňte si atmosféru PROBIDDINGU 2023 prostřednictvím první přednášky.

projít na článek

Mlčeti zlato

27. září 2023 v 19.30 hod. Ne každá pravda je hezká, tak proč s ní chodit ven.Místo konání: Pelclovo divadlo

projít na článek

BUDDHA – PRAVDA UTRPENÍ A CESTA OSVOBOZENÍ

Přátelé, srdečně vás zveme do Centra LR v Praze na společné setkání nad tématem Buddha – Pravda utrpení a Cesta osvobození. Společný rozhovor bude doplněn chvilkou rozjímání v chrámu. Kdy: úterý 3.2.2015 v 18:00 Kde: Centrum LR Praha, Křesomyslova 8, Prah

projít na článek