Prázdniny podle vašeho gusta

Chcete si užít prázdniny, které budou přesně podle vašeho gusta? Poznejte krásy českého kraje, prozkoumejte zajímavá místa a užijte si procházky, cyklistiku nebo turistiku. Pokud preferujete spíše pasivní odpočinek, pak můžete klidně jen odpočívat. Pokud vás láká nějaká konkrétní lokalita, stačí si jen vybrat a pronajmout si chatu, která vám bude vyhovovat. A pokud žádnou představu nemáte, stačí se jen inspirovat v katalogu. Zarezervujte si jako místo vašeho pobytu vámi vybranou chatu, kde můžete strávit příjemné dny s rodinou či přáteli. Dokonalé léto na chalupě Nevíte, co s volným časem o prázdninách? Co takhle strávit letošní léto na chalupě? Nezní vám to jako rajská hudba? Strávit prázdniny nebo víkend někde, kde si to zamilujete, užít si krásnou přírodu, klid a pohodovou atmosféru po boku vašich nejbližších to vše můžete díky pronajaté chatě na vámi zvoleném místě. Užijte si vaši dovolenou na horách, u bazénu na místě, které se vám bude určitě zamlouvat. V tomto ohledu se máte na koho obrátit. Využijte služeb cestovní agentury a vsaďte na osvědčené a spolehlivé služby. Článek Prázdniny podle vašeho gusta se nejdříve objevil na Pernštejnský rok.

projít na článek

JARNÍ PRÁZDNINY

Připomínáme všem našim malým a hlavně velkým kamarádům, že 14.2. 18.2.2022 jsou i v MC Lidičky JARNÍ PRÁZDNINY. V provozu je pouze Miniškolka Lidičkové. The post JARNÍ PRÁZDNINY first appeared on Mateřské centrum Lidičky.

projít na článek

Pololetní a jarní prázdniny

Vážení rodiče, připomínáme, že ve čtvrtek 1. 2. 2024 probíhá výuka dle rozvrhu. Pololetní prázdniny jsou v pátek 2. 2. 2024. Jarní prázdniny proběhnou v termínu 12. 2. – 16. 2. 2024. Přejeme všem pěkné volno. Vedení školy.

projít na článek

OUTDOOR PRÁZDNINY VAL DI SOLE

OUTDOROVÉ PRÁZDNINY PRO RODINY S DĚTMI ŠKOLOU POVINNÝMI 

projít na článek

Cvičení doma s Jóga Virtual

Na internetových stránkách www.jogavirtual.cz/ si můžete vybrat lekci cvičení jógy podle vašeho gusta a času. Můžete si zacvičit doma, kdykoli máte chuť. Jóga Virtual je ZDARMA pro předplatitele časopisu Jóga Dnes. Nemáte-li předplatné Jóga Dnes, můžet

projít na článek

Jarní prázdniny vBESTu

Už jste o tom slyšeli? Jarní prázdniny se letos konají v BESTu! 27. února až 5. března máme speciální prodlouženou otevírací dobu: Pondělí10:00–22:00Úterý10:00–22:00Středa10:00–22:00Čtvrtek10:00–00:00Pátek10:00–00:00Sobota10:00–00:00Neděle10:00–20:0

projít na článek